Έρχεται η αναγέννηση του CSI από το CBS;

Επιστρέφει ένα από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά δράματα;
11 Φεβρουαρίου 2020 09:06
Έρχεται η αναγέννηση του CSI από το CBS;

Ένα από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά σόου που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ στη μικρή μας οθόνη είναι το CSI: Crime Scene Investigation, το οποίο είχε κρατήσει σε αγωνία το κοινό για περισσότερα από δεκαπέντε χρόνια, ενώ μάλιστα έχει στο ιστορικό του και τρεις ακόμη spin-off σειρές. Πως θα σας φαινόταν όμως μια επιστροφή του σόου μετά από τόσα χρόνια;

Όπως μαθαίνουμε μέσα από το Variety, το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CBS, φαίνεται πως το σκέφτεται πολύ σοβαρά να επαναφέρει το CSI μέσα από τη συχνότητά του, με το project να βρίσκεται ήδη σε πρώιμα στάδια. Ωστόσο, δε γίνεται κουβέντα αν πρόκειται να επιστρέψει κάποιο μέλος του cast στη σειρά.

Για εσάς που ίσως να μη γνωρίζετε, το σόου επικεντρώνεται σε ένα εργαστήριο εγκλημάτων στο Λας Βέγκας, που ερευνά διάφορες υποθέσεις, με ένα λαμπρό cast όπως τους William Petersen, Marg Helgenberger, George Eads, Gary Dourdan, Jorja Fox, Paul Guilfoyle, Robert David Hall και Eric Szmanda. Το CSI γνώρισε τρία spin-off σόου με ονομασίες “CSI: Miami”, “CSI: New York” και “CSI: Cyber.”

Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με την επαναφορά του σόου παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: