Στο ‘Most Dangerous Game’ ο Liam Hemsworth ζει με πίστωση χρόνου (BINTEO)

Και για να μείνει ζωντανός αρχίζει σκληρά παζάρια με τον Christoph Waltz
10 Φεβρουαρίου 2020 23:10
Στο ‘Most Dangerous Game’ ο Liam Hemsworth ζει με πίστωση χρόνου (BINTEO)

Το Quibi έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer για την επερχόμενη σειρά δράσης Most Dangerous Game όπου ως δημιουργός αναλαμβάνει ο Nick Santora (Scorpion, Prison Break), με τον Liam Hemsworth (The Hunger Games movies) να πρωταγωνιστεί.

Ο εν λόγω ηθοποιός ύστερα από τη συμμετοχή του σε σόου όπως το Neighbors και το The Elephant Princess, ξαναγυρίζει στη μικρή οθόνη μετά από δέκα χρόνια περίπου.

Παίζουν επιπρόσθετα ο βραβευμένος με Όσκαρ, Christoph Waltz (Django Unchained), η Sarah Gadon (Dracula Untold), ο Zach Cherry (Succession), ο Aaron Poole (The Captive), ο Christopher Webster (American Assassin), ο Billy Burke (The Twilight Saga films) και η Natasha Bordizzo (The Society, Guns Akimbo).

Η υπόθεση αφορά έναν άνδρα που λέγεται ‘Dodge Maynard’ και είναι πολύ σοβαρά άρρωστος αλλά θέλει να ζήσει λίγο ακόμη ώστε να διασφαλίσει ότι όλα θα πάνε καλά για την εγκυμονούσα αγαπημένη του και το παιδί τους πριν είναι πια αργά για εκείνον. Οπότε, θα δεχτεί να μπει σε ένα φονικό και αρρωστημένο παιχνίδι όπου υποτίθεται ότι το έπαθλο είναι πολύ σημαντικό δέλεαρ, μόνο που θα συνειδητοποιήσει ότι εδώ δεν είναι εκείνος ο κηνυγός αλλά το θήραμα.

To Most Dangerous Game αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στη νέα streaming πλατφόρμα Quibi, στις 6 Απριλίου του 2020.