Το ‘I Am Not Okay With This’ είναι η νέα σειρά του Netflix από τον δημιουργό του The End of the F***ing World (ΒΙΝΤΕΟ)

Και εξωτερικούς παραγωγούς του Stranger Things
04 Φεβρουαρίου 2020 06:26
Το ‘I Am Not Okay With This’ είναι η νέα σειρά του Netflix από τον δημιουργό του The End of the F***ing World (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε επίσημο teaser για το επερχόμενο action σόου ενηλικίωσης I Am Not Okay With This του Netflix, που αντλεί υλικό από το ομότιτλο comic του Charles Forsman, ενώ εδώ ως δημιουργός και παραγωγός αναλαμβάνει ο Jonathan Entwistle (The End of the F***ing World), μαζί με τους εξωτερικούς παραγωγούς του Stranger Things, Shawn Levy, Dan Cohen και τον Josh Barry.

Του cast ηγούνται ενώ οι σταρ των ταινιών IT, Sophia Lillis (Sharp Objects) και Wyatt Oleff (Guardians of the Galaxy).

Η υπόθεση του σόου αφορά ένα έφηβο κορίτσι, την ‘Sydney’(Lillis), που παλεύει να ανταπεξέλθει στις προκλήσεις της καθημερινότητάς της στο σχολείο και στο σπίτι, προσπαθώντας να μάθει πιο πολλά για την οικογένειά της, για την ίδια αλλά και για τα υπερφυσικά χαρίσματα ανέπτυξε πρόσφατα. Η κοπέλα αυτή είναι ένα ευφυές και καλοπροαίρετο παιδί με βιτριολικό χιούμορ. Αν και νομίζει ότι δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο, γρήγορα συνειδητοποιεί ότι οι δυνάμεις της τηλεκίνησης και άλλες της δεξιότητες, ίσως και να συνηγορούν για το αντίθετο.

Παίζουν επιπλέον οι: Kathleen Rose Perkins (Episodes), Sofia Bryant (The Good Wife), Aidan Wojtak-Hissong (Falling Water), και ο Richard Ellis.

To I Am Not Okay With This έχει οριστεί να κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 26 Φεβρουαρίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό teaser: