Δείτε πλάνα από τη σειρά Star Wars του George Lucas που ακυρώθηκε

Γνωρίστε το Star Wars: Underworld
02 Φεβρουαρίου 2020 15:46
Δείτε πλάνα από τη σειρά Star Wars του George Lucas που ακυρώθηκε

Το Star Wars βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων τους τελευταίους μήνες και όχι άδικα. Από τη μία είχαμε το φινάλε του Skywalker Saga με το Star Wars: The Rise of Skywalker, ενώ από την άλλη είδαμε και την πρώτη live-action τηλεοπτική σειρά του Disney Plus, The Mandalorian. Παρόλο που το σόου του Jon Favreau γνώρισε τεράστια επιτυχία, καθώς ήταν η πρώτη σειρά στο σύμπαν του Star Wars που είδαμε, αυτό δε σημαίνει πως ήταν και η πρώτη που βρισκόταν στα σκαριά.

Στις αρχές του 2000 ο δημιουργός του Star Wars, George Lucas, ετοίμαζε την πρώτη live-action τηλεοπτική σειρά ονόματι Star Wars: Underworld. Βέβαια, δεν την είδαμε ποτέ. Ωστόσο, πλέον μπορείτε να πάρετε μια μικρή γεύση από το εν λόγω σόου μιας και ανέβηκαν στο YouTube μερικά τεστ στιγμιότυπα από την ακυρωμένη σειρά.

Το εν λόγω footage έρχεται απευθείας από το Stargate Studios που βρισκόταν στην παραγωγή και μάς παρουσιάζει τα ειδικά εφέ της τότε εποχής, αλλά και τη VFX τεχνολογία που χρησιμοποιούσαν. Μπορείτε να δείτε το βίντεο μέσα από τον player παρακάτω.