Στο ‘Indebted’ η Fran Drescher και ο σύζυγός της μένουν χωρίς στέγη (ΒΙΝΤΕΟ)

Και ζητούν επειγόντως χείρα βοηθείας από τον γιο τους
31 Ιανουαρίου 2020 14:41
Στο ‘Indebted’ η Fran Drescher και ο σύζυγός της μένουν χωρίς στέγη (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για την επερχόμενη κωμωδία Indebted του NBC για την οποία καθήκοντα δημιουργού επωμίζεται ο Dan Levy λειτουργώντας και ως εξωτερικός παραγωγός μαζί με τους Doug Robinson, Allison Greenspan και τον Andy Ackerman, ενώ εδώ του cast ηγείται η Fran Drescher, η πρωταγωνίστρια της σειράς The Nanny.

Η πλοκή επικεντρώνεται σε δύο νέους γονείς, τον ‘Dave’ (Adam Pally) και την ‘Rebecca’ (Abby Elliott) που αποφασίζουν να επαναπροσεγγίσουν το θέμα της σχέσης τους μιας που καιρό τώρα το έχουν αφήσει κάπως στην άκρη λόγω της φροντίδας των παιδιών τους και των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων. Ωστόσο, αναπάντεχα ο πατέρας και η μητέρα του ήρωα, ‘Stew’ (Steven Weber) και ‘Linda’ (Drescher), καταφτάνουν απρόσμενα για να ζητήσουν από τον ‘Dave’ να τους φιλοξενήσει λόγω της οικονομικής στενότητας που αντιμετωπίζουν. Όμως, η συμβίωση μαζί τους μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι, με τις παρεξηγήσεις και τα ευτράπελα να είναι αγαπημένη τους συνήθεια!

Παίζουν ακόμη οι: Anders Garrett, Erica Muñoz, Margaux Heck, Asif Ali, Ernie González Jr. και η Vivien Lyra Blair. Πίσω από την παραγωγή βρίσκεται η Sony Pictures Television.

Το Indebted έχει οριστεί να κάνει ποδαρικό στο NBC στις 6 Φεβρουαρίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer:

Tags: