Στο ‘The Pale Horse’ ο Rufus Sewell βάζει σκοπό να εξιχνιάσει έναν φρικτό φόνο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένας ακόμη noir μύθος της Agatha Christie ζωντανεύει στη μικρή οθόνη
29 Ιανουαρίου 2020 16:13
Στο ‘The Pale Horse’ ο Rufus Sewell βάζει σκοπό να εξιχνιάσει έναν φρικτό φόνο (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Amazon Prime Video έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer για την επερχόμενη μίνι σειρά μυστηρίου The Pale Horse που εμπνέεται από το ομώνυμο μυθιστόρημα της Agatha Christie το οποίο δημοσιεύθηκε το 1961, ενώ εν προκειμένω καθήκοντα δημιουργού επωμίζεται η υποψήφια για BAFTA, Sarah Phelps, με τον Rufus Sewell (The Man in the High Castle) να ερμηνεύει κεντρικό ρόλο εδώ.

Στην καρέκλα της σκηνοθεσίας κάθεται η Leonora Lonsdale. Πίσω από την παραγωγή βρίσκονται  η Amazon Studios και η Endeavor Content.

Η πλοκή έχει ως επίκεντρό της τον φόνο μίας γυναίκας στο παπούτσι της οποίας θα βρεθεί μία λίστα ονομάτων, μεταξύ των οποίων και του ‘Mark Easterbrook’ (Sewell). Ο άνδρας αυτός ξεκινάει λοιπόν, να διερευνήσει το όλο θέμα που τον οδηγεί στην επαρχία Much Deeping, στο The Pale Horse, το σπίτι που υποτίθεται ότι ανήκει σε τρεις μεγάλες μάγισσες (Rita Tushingham, Sheila Atim, Kathy Kiera Clarke). Ο ήρωας διχάζεται ανάμεσα στο παρελθόν και το παρόν όταν συνειδητοποιεί ότι ο θάνατος της πρώτης του συζύγου, ‘Delphine’ (Georgina Campbell)  συνδέεται με την υπόθεση, ενώ όσοι ονοματίζονται στη παραπάνω λίστα σταδιακά βρίσκονται νεκροί κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Ο ‘Mark’ γνωρίζει πια ότι έχει να κάνει με έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο και έχει κάθε λόγο να φοβάται και για την δική του την ζωή. Όντας σκεπτικιστής απέναντι σε ζητήματα που άπτονται του παραφυσικού, πιστεύει ότι ο ένοχος είναι ένας σατανικά έξυπνος άνθρωπος και καταφέρνει να κινεί επιδέξια τα νήματα προς την κατεύθυνση που θέλει.

Το cast συμπληρώνουν επίσης οι: Kaya Scodelario (Spinning Out), Bertie Carvel (Doctor Foster), Sean Pertwee (Gotham), Henry Lloyd-Hughes (Killing Eve), Poppy Gilbert (Call the Midwife), Madeleine Bowyer (Black Mirror), Ellen Robertson (Snowflake), Sarah Woodward (Queens of Mystery), και η Claire Skinner (Vanity Fair).

Το The Pale Horse αναμένεται να κάνει ποδαρικό στο Amazon Prime Video στις 13 Μαρτίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: