To All The Boys: P.S. I Still Love You: Υπάρχει κι άλλος ενδιαφερόμενος για την Lana Condor (ΒΙΝΤΕΟ)

Απ’ ό,τι φαίνεται μία από τις ερωτικές επιστολές της θα βάλει νέα φωτιά
23 Ιανουαρίου 2020 07:56
To All The Boys: P.S. I Still Love You: Υπάρχει κι άλλος ενδιαφερόμενος για την Lana Condor (ΒΙΝΤΕΟ)

Tο Netflix έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer για το To All The Boys: P.S. I Still Love You του Michael Fimognari, το νέο κεφάλαιο της αισθηματικής κωμωδίας ενηλικίωσης To All the Boys I've Loved Before, με την Lana Condor να επανέρχεται ως η κύρια φιγούρα της ιστορίας αυτής που βασίζεται στο βιβλίο “P.S. I Still Love You” (2015) της Jenny Han.

Η υπόθεση επικεντρώνεται στην ‘Lara Jean’ (Condor), η οποία μαζί με το πλέον αγόρι της, ‘Peter’ (Noah Centineo) από εκεί που παρίσταναν ότι ήταν ζευγάρι τώρα πια έχουν γίνει στ’ αλήθεια. Εντούτοις, αναπάντεχα την εμφάνισή του θα κάνει και ο παραλήπτης ενός από τα ερωτικά γράμματα που είχε στείλει η κοπέλα και κάπως έτσι περιπλέκονται πάλι από την αρχή όλα!

Το cast συγκροτούν επίσης οι: Janel Parrish, Anna Cathcart, Trezzo Mahoro, Madeleine Arthur, Emilija Baranac, Kelcey Mawema, Jordan Fisher, Ross Butler, Holland Taylor, Sarayu Blue, και ο John Corbett.

Το To All The Boys: P.S. I Still Love You έχει δρομολογηθεί να κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 12 Φεβρουαρίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: