Ξέρουμε πια πότε έρχεται η υπερηρωική σειρά ‘I Am Not Okay With This’ του Netflix

Αποκαλύφθηκε η πρεμιέρα και νέα στιγμιότυπα
23 Ιανουαρίου 2020 06:55
Ξέρουμε πια πότε έρχεται η υπερηρωική σειρά ‘I Am Not Okay With This’ του Netflix

Κυκλοφόρησε φωτογραφικό υλικό για το επερχόμενο νεανικό action σόου I Am Not Okay With This του Netflix, ενώ επισημοποιήθηκε και η ημερομηνία πρεμιέρας.

Στο εν λόγω project που εμπνέεται από το ομώνυμο comic του Charles Forsman, καθήκοντα δημιουργού και παραγωγού επωμίζεται ο Jonathan Entwistle (The End of the F***ing World), μαζί με τους εξωτερικούς παραγωγούς του Stranger Things, Shawn Levy, Dan Cohen και τον Josh Barry, ενώ οι πρωταγωνιστές των ταινιών IT, Sophia Lillis (Sharp Objects) και Wyatt Oleff (Guardians of the Galaxy), ηγούνται του cast.

Η πλοκή της σειράς εστιάζει σ' ένα κορίτσι στην εφηβεία, την ‘Sydney’(Lillis), που πασχίζει να ξεπεράσει δυσκολίες στην καθημερινότητά της στο λύκειο και στο σπίτι, παλεύοντας παράλληλα να ανακαλύψει περισσότερα πράγματα για την οικογένειά της, για εκείνη και τις υπερδυνάμεις που αναπτύσσει την ύπαρξη των οποίων αγνοούσε παλιότερα μέχρι να εμφανιστούν. Η ηρωίδα αυτή είναι ένα έξυπνο και καλόκαρδο παιδί με μαύρη αίσθηση του χιούμορ. Αν και θεωρεί ότι δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, σύντομα διαπιστώνει ότι η ικανότητα της τηλεκίνησης και άλλα πράγματα που μαθαίνει για την ίδια, ίσως τελικά να σημαίνουν το αντίθετο.

Το επιτελείο των ηθοποιών συμπληρώνουν επίσης οι: Kathleen Rose Perkins (Episodes), Sofia Bryant (The Good Wife), Aidan Wojtak-Hissong (Falling Water), και ο Richard Ellis.

To I Am Not Okay With This αναμένεται να κάνει ποδαρικό στο Netflix στις 26 Φεβρουαρίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: