Τεράστια επιτυχία για το “The Witcher” του Netflix - Αποκαλύφθηκε η τηλεθέαση της σειράς

Φοβερή πορεία και για το 6 Underground
22 Ιανουαρίου 2020 08:46
Τεράστια επιτυχία για το “The Witcher” του Netflix - Αποκαλύφθηκε η τηλεθέαση της σειράς

Το The Witcher είναι η ολοκαίνουργια τηλεοπτική σειρά του Netflix που έκανε πραγματικά “πάταγο” από την ημέρα που ξεκίνησε να προβάλλεται μέχρι και σήμερα. Μέχρι στιγμής γνωρίζαμε πως η πορεία του σόου ήταν εξαιρετική, με τον κόσμο να “λατρεύει” την περιπέτεια του Geralt (Henry Cavill) και πλέον η streaming υπηρεσία αποκάλυψε την τηλεθέασή της.

Συγκεκριμένα, ο CEO του Netflix, Reed Hastings, κατά τη διάρκεια των τελευταίων οικονομικών αποτελεσμάτων, αποκάλυψε τα νούμερα τηλεθέασης του Witcher, που μάλιστα πλέον το αποκαλεί ο ίδιος ένα “τεράστιο franchise που θα αναπτύσσεται σε κάθε σεζόν”.

Όπως, λοιπόν, αποκαλύφθηκε πάνω από 76 εκατομμύρια τηλεθεατές παρακολούθησαν το ταξίδι του Geralt τις πρώτες τέσσερις εβδομάδες από την πρεμιέρα του σόου και αυτόματα αναδεικνύεται στην πιο πετυχημένη από οποιαδήποτε σειρά του Netflix.

Εκτός από αυτό, αποκαλύφθηκε και η τηλεθέαση της νέας ταινίας 6 Underground του Michael Bay με τον Ryan Reynolds. Η περιπέτεια του “One” είχε επίσης μια εξαιρετική πορεία, αφού την παρακολούθησαν πάνω από 83 εκατομμύρια θεατές τις πρώτες εβδομάδες προβολής της.

Η 2η σεζόν του The Witcher αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το 2021. Εσείς είδατε τη σειρά, αλλά και το 6 Underground; Πείτε μας στα σχόλια.