Ο φωτογραφικός φακός απαθανατίζει τον Chris Evans στο ‘Defending Jacob’

Βγήκε πια ημερομηνία για το φρέσκο σόου μυστηρίου του Apple TV+
20 Ιανουαρίου 2020 09:41
Ο φωτογραφικός φακός απαθανατίζει τον Chris Evans στο ‘Defending Jacob’

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, κυκλοφόρησε φωτογραφικό υλικό για την επερχόμενη μίνι αστυνομική σειρά Defending Jacob του Apple TV+ όπου ο Chris Evans αναλαμβάνει τον πρώτο του πρωταγωνιστικό ρόλο στη μικρή οθόνη, ενώ ανακοινώθηκε και η επίσημη ημερομηνία της πρεμιέρας της.

Το όλο project αντλεί υλικό από το ομώνυμο μυθιστόρημα του William Landay το οποίο εκδόθηκε το 2012. Εν προκειμένω, ως δημιουργός και εξωτερικός παραγωγός αναλαμβάνει ο Mark Bomback. Ο Morten Tyldum κάθεται στην καρέκλα της σκηνοθεσίας (The Imitation Game).

Το κύριο cast συμπληρώνουν επίσης οι: Michelle Dockery, Cherry Jones, Pablo Schreiber, Betty Gabriel και η Sakina Jaffrey.

Εδώ η πλοκή εστιάζει σε ένα ειδεχθές έγκλημα το οποίο συνταράσσει μία μικρή επαρχιακή κοινότητα της Μασαχουσέτης, με τον εισαγγελέα της περιοχής (Evans) να βρίσκεται στη μέση ενός φρικτού διλήμματος, από τη  μία να ασκήσει το καθήκον με το οποίο τον επιφορτίζει ο Νόμος και η πολιτεία, και από την άλλη να προστατέψει τον γιο του (Jaeden Martell) πάση θυσία καθώς κρίνεται ύποπτος για το παραπάνω έγκλημα

Πίσω από την παραγωγή βρίσκονται οι Paramount Television Studios και  Anonymus Content.

Το Defending Jacob αναμένεται να κάνει ποδαρικό στο Apple TV+ στις 24 Απριλίου του 2020, με τρία επεισόδια, ενώ τα υπόλοιπα θα προστίθενται εβδομαδιαία, κάθε Παρασκευή.