Ο George Lucas πήρε αγκαλιά τον Baby Yoda και οι εικασίες φουντώνουν (ΕΙΚΟΝΑ)

Θα σκηνοθετήσει κάποιο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν;
18 Ιανουαρίου 2020 17:24
Ο George Lucas πήρε αγκαλιά τον Baby Yoda και οι εικασίες φουντώνουν (ΕΙΚΟΝΑ)

To The Mandalorian έκανε το ντεμπούτο του το Νοέμβριο του 2019 μέσα από τη νέα συνδρομητική υπηρεσία Disney+ και απευθείας αγαπήθηκε από το κοινό, σημειώνοντας τεράστια επιτυχία. Ένας από τους λόγους που ο κόσμος αγκάλιασε τη σειρά είναι ο χαρακτήρας ‘The Child’, το φαινόμενο του internet που ακούει στο όνομα Baby Yoda.

Η πρώτη σεζόν ολοκληρώθηκε στις 27 Δεκεμβρίου, αλλά ο δημιουργός της σειράς, Jon Favreau, εργάζεται εντατικά στη συνέχεια. Τώρα, ο Favreau ήρθε να ταράξει για άλλη μια φορά τα νερά του διαδικτύου, αφού δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον Gerge Lucas να κρατά στην αγκαλιά του το μοντέλο που χρησιμοποιήθηκε για τα γυρίσματα με τον Baby Yoda.

Η φωτογραφία έγινε viral αμέσως, έχοντας αυτή τη στιγμή τουλάχιστον 139 χιλιάδες retweets και σχεδόν 1 εκατομμύριο likes. Όπως μπορείτε να φανταστείτε υπήρξαν και χιλιάδες σχόλια με ξεκαρδιστικά memes, αλλά και πολλές εικασίες.

Οι περισσότεροι αναρωτιούνται αν ο Lucas ενδέχεται να σκηνοθετήσει κάποιο επεισόδιο για την επερχόμενη δεύτερη σεζόν του The Mandalorian και αυτός είναι ο λόγος που βρέθηκε με τον Jon Favreau. Ενδεχομένως, ο πατέρας των Star Wars απλά να έδωσε κάποιες συμβουλές ή ίσως και να μην είχε καμία δημιουργική παρέμβαση ή συμβουλή και απλά επισκέφτηκε το σετ.

Ανεξαρτήτως, σίγουρα είναι μια από τις καλύτερες φωτογραφίες που θα δείτε αυτό το Σαββατοκύριακο αν είστε λάτρεις του Star Wars.