Στο ‘Star Trek: Picard’ ο Sir Patrick Stewart γίνεται ο ξεχωριστός μας ‘Captain’ (ΒΙΝΤΕΟ)

Και επιστρέφει δυναμικά για να εξερευνήσει και άλλες γωνιές του διαστήματος
17 Ιανουαρίου 2020 16:36
Στο ‘Star Trek: Picard’ ο Sir Patrick Stewart  γίνεται ο ξεχωριστός μας ‘Captain’ (ΒΙΝΤΕΟ)

Το CBS All Access έθεσε σε κυκλοφορία νέο teaser για την σειρά επιστημονικής φαντασίας Star Trek: Picard του Michael Chabon αλλά και του συνδημιουργού και παραγωγού του Star Trek: Discovery, Alex Kurtzman, όπου κυριαρχεί ξανά ως φυσιογνωμία ο ‘Jean-Luc Picard’.

Φυσικά, ο Sir Patrick Stewart επιστρέφει εν προκειμένω ως ο συγκεκριμένος ήρωας ύστερα από σχεδόν είκοσι χρόνια από την τελευταία δηλαδή φορά που τον είχαμε δει στο Star Trek: Nemesis.

Το project δεν είναι reboot του The Next Generation όπου ο Stewart υποδύθηκε τον κυβερνήτη του Enterprise επί επτά χρόνια, αλλά θα εμπλουτίσει με πρόσθετα στοιχεία την μυθοπλασία που αναπτύσσεται γύρω από την παραπάνω μορφή.

Το βασικό cast συγκροτούν ακόμη οι: Brent Spiner, Jonathan Del Arco, Jeri Ryan, Marina Sirtis και ο Jonathan, ενώ παίζουν και οι: Santiago Cabrera (Big Little Lies), Michelle Hurd (Blindspot), Evan Evagora (Fantasy Island), Alison Pill (The Newsroom), Harry Treadaway (Mr. Mercedes, Penny Dreadful), και η Isa Briones (American Crime Story: Versace).

Το Star Trek: Picard θα αφιχθεί στο CBS All Access στις 23 Ιανουαρίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό teaser: