Στο ‘Stargirl’ η Brec Bassinger αναλαμβάνει τα υπερηρωικά της καθήκοντα (ΒΙΝΤΕΟ)

Και μπαίνει σε έναν απίστευτο κόσμο γεμάτο δράση και περιπέτεια!
17 Ιανουαρίου 2020 16:04
Στο ‘Stargirl’ η Brec Bassinger αναλαμβάνει τα υπερηρωικά της καθήκοντα (ΒΙΝΤΕΟ)

Το CW έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer για την action σειρά Stargirl του DC Universe, με την Brec Bassinger να αναλαμβάνει κεντρικό ρόλο εδώ, ερμηνεύοντας την φιγούρα που εμπνεύστηκε ο Geoff Johns ο οποίος επιμελείται το σενάριο αλλά και την παραγωγή μέσω της εταιρείας του, Mad Ghost Productions.

Η παραπάνω ηθοποιός μας συστήνεται εδώ ως η νεαρή ‘Courtney Whitmore’ μία έξυπνη, δυναμική και αθλητική μαθήτρια λυκείου, η οποία αφότου η μητέρα της ξαναπαντρεύεται μετακομίζει με την νέα της οικογένεια, από το Los Angeles της California στο Blue Valley, της Nebraska. Πασχίζοντας να βρει τους ρυθμούς της όσον αφορά τα δεδομένα που έχουν προκύψει, δημιουργεί νέες παρέες, και έχει μπει γενικότερα σε φάση προσαρμογής και στο σπίτι, αλλά διαπιστώνει ότι ο πατριός της τους κρύβει κάτι: την μεταμόρφωσή του από έναν χαμηλών τόνων άνθρωπο σε έναν υπερήρωα. Αποφασίζει λοιπόν, να δανειστεί κάποια από τα πράγματά που είχε εκείνος για να σώζει όσους βρίσκονται σε ανάγκη, και σταδιακά βαδίζει και αυτή με τον δικό της τρόπο προς την ίδια κατεύθυνση!

Παίζουν ακόμη οι: Amy Smart (The Butterfly Effect), Trae Romano (Robbie), Anjelika Washington (Shameless, Young Sheldon), Giancarlo Esposito (Breaking Bad, Better Call Saul), Joel McHale (Community), Lou Ferrigno Jr. (S.W.A.T.), Brian Stapf, Luke Wilson (Charlie’s Angels), Neil Hopkins (Matador), και ο Nelson Lee (Mulan).

Το Stargirl αναμένεται να κάνει ποδαρικό στο CW την άνοιξη του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: