Η αρχή του τέλους είναι πολύ κοντά για την 8η σεζόν του ‘Homeland’ (ΒΙΝΤΕΟ)

Και η Claire Danes είναι μπροστά σε μία ακόμη μεγαλύτερη πρόκληση
14 Ιανουαρίου 2020 17:21
Η αρχή του τέλους είναι πολύ κοντά για την 8η σεζόν του ‘Homeland’ (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Showtime έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer για το 8ο και τελευταίο κεφάλαιο του βραβευμένου με Emmy και Χρυσή Σφαίρα, δράματος κατασκοπείας, Homeland, προετοιμάζοντάς μας για το ότι τα πράγματα οδεύουν προς τον επίλογό τους, με την Claire Danes (Stardust) να επανέρχεται και τώρα που κλείνει πια αυτός ο κύκλος.

Το project εμπνέεται από το ισραηλινό σόου Prisoners of War του Gideon Raff, ενώ η μεταφορά του στην αμερικανική τηλεόραση έγινε από τους Alex Gansa και Howard Gordon.

Πέρα από την Danes και τον Mandy Patinkin (Criminal Minds), το βασικό cast συγκροτούν και οι: Elizabeth Marvel, Linus Roache, Maury Sterling, Jake Weber, ενώ παίζει και ο Morgan Spector (Boardwalk Empire). Στη νέα σεζόν προστίθεται και ο Hugh Dancy (Hannibal, The Path, Late Night), σύζυγος της Danes.

Πλέον, η ‘Carrie’ (Danes) έπειτα από την περιπέτεια της κράτησής της στη Ρωσία, προσπαθεί να ανακάμψει και παράλληλα να ξεπεράσει και ψυχολογικά την όλη φρικτή εμπειρία, κάτι που δεν πάει και τόσο καλά. Για την φάση αυτή που περνάει ανησυχεί ο ‘Saul’ (Mandy Patinkin), τωρινός αρχηγός στο συμβούλιο εθνικής ασφαλείας και ο πρόσφατα εκλεγμένος Πρόεδρος, ‘Warner’ (Beau Bridges) που έχει ως προτεραιότητά του να δώσει ένα τέλος στον πόλεμο στο Αφγανιστάν. Ο ‘Saul’ στέλνεται εκεί για να ξεκινήσει διαπραγματευτικές διαδικασίες με τους Ταλιμπάν, όμως η κατάσταση στην Καμπούλ ξεφεύγει από τον έλεγχο. Στην κρίσιμη αυτήν περίσταση μόνη του ελπίδα είναι οι διασυνδέσεις και η πολύτιμη βοήθεια της ‘Carrie’. Έτσι, της ζητάει να σταθεί στο πλευρό του για μία ύστατη φορά.

Την παραγωγή συντονίζει η Fox 21 Television Studios για το Showtime. Ως εξωτερικοί παραγωγοί λειτουργούν επιπρόσθετα οι: Chip Johannessen, Lesli Linka Glatter, Patrick Harbinson, Claire Danes, Michael Klick, Ron Nyswaner, Gideon Raff, Avi Nir και ο Ran Telem.

Η 8η σεζόν που σηματοδοτεί και το φινάλε του Homeland, αναμένεται να ξεκινήσει στις 9 Φεβρουαρίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: