Μάθαμε πότε επιστρέφει το Narcos: Mexico με ένα ανθρωποκυνηγητό για γερά νεύρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Teaser και ημερομηνία πρεμιέρας της 2ης σεζόν
17 Δεκεμβρίου 2019 20:38
Μάθαμε πότε επιστρέφει το Narcos: Mexico με ένα ανθρωποκυνηγητό για γερά νεύρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Η σιγή από το μέτωπο του καρτέλ έληξε, καθώς το Netflix ανακοίνωσε την ημερομηνία επιστροφής του Narcos: Mexico με ένα σύντομο teaser trailer. Η δεύτερη σειρά στο σύμπαν του Narcos, που αποτελεί prequel του "Narcos" και της ιστορίας του Pablo Escobar, εξιστορεί την γέννηση του Guadalajara καρτέλ και των βαρόνων του, με φόντο το Μεξικό. Πρωταγωνιστής του ο Diego Luna που υποδύεται τον Felix Gallardo, ο οποίος θα αποτελέσει το επίκεντρο ενός ανθρωποκυνηγητού με αφετηρία την εκτέλεση του Agent Camarena (Michael Pena). 

Ο φαύλος κύκλος της τυφλής βίας, των δολοπλοκιών και το καυτό πολιτικό σκηνικό του Μεξικού θα είναι το λάδι στη φωτιά της 2ης σεζόν, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις 13 Φεβρουαρίου. 

Ο Scoot McNairy ως Walt Breslin και νέος επικεφαλής της επιχείρισης θα παίξει πολύ μεγάλο ρόλο στη 2η σεζόν του Narcos: Mexico, σε ένα πρώτο στιγμιότυπο που τον απεικονίζει κρατώντας μια φωτογραφία του Kiki Camarena, του δολοφονηθέντος πράκτορα της DEA και πρώην συναδέλφου του. 

Φαίνεται πως το σύμπαν έχει ακόμα πολλά να δώσει και όπως αποκαλύπτει ο Diego Luna: "Το Narcos μπορεί να δώσει ακόμη πέντε σεζόν ούτως ώστε να μπορέσει να φτάσει στα σημερινά γεγονότα, επειδή συμβαίνουν τόσα πολλά μετά το τέλος αυτής της σεζόν". Δεν αποκλείει άλλωστε το σόου να εστιάσει κάποια στιγμή στον περιβόητο "Joaquin "El Chapo" Guzman. 

Μέχρι τότε απολαύστε το σύντομο teaser trailer καθώς το Narcos: Mexico Season 2 θα κάνει πρεμιέρα στις 13 Φεβρουαρίου 2020 αποκλειστικά στο Netflix