A Christmas Carol | Ο Guy Pearce μεταμορφώνεται στον ‘Scrooge’ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενώ οι Steven Knight και Nick Murphy δίνουν τα χέρια για το παραμύθι του Dickens
25 Νοεμβρίου 2019 19:00
A Christmas Carol | Ο Guy Pearce μεταμορφώνεται στον ‘Scrooge’ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε νέο trailer για το δράμα φαντασίας A Christmas Carol μέσα από το οποίο ζωντανεύει το ομώνυμο λογοτεχνικό έργο του Άγγλου συγγραφέα Charles Dickens, με ένα πλήθος δημοφιλών μορφών του θεάματος να λαμβάνει μέρος στο παρόν σόου.

Στη «μοναδική και αυθεντική αυτήν θα εκδοχή» που θα παρακολουθήσει ο κόσμος, ο Guy Pearce γίνεται ο ήρωας της παραπάνω κλασικής ιστορίας, ο ‘Ebenezer Scrooge’, ο Andy Serkis το πνεύμα των περσινών Χριστουγέννων, ο Rutger Hauer αυτό των μελλοντικών, και ο Joe Alwyn μας συστήνεται ως ο ‘Bob Cratchit’, ο καλόκαρδος υπάλληλος του τσιγγούνη εργοδότη του, ενώ ο Stephen Graham παίρνει τον ρόλο του εκλιπόντος συνεταίρου του ‘Scrooge’, ‘Jacob Marley’. Ακόμη βλέπουμε τους Charlotte Riley, Vinette Robinson, Kayvan Novak, αλλά και τον Lenny Rush ως τον μικρούλη ‘Tim’.

Τα φαντάσματα των περσινών, των φετινών και των μελλοντικών Χριστουγέννων, λοιπόν, θα συναντήσουν τον ‘Ebenezer Scrooge’ και θα τον παιδαγωγήσουν με το πιο ουσιώδες μάθημα ζωής δίνοντάς του την ευκαιρία να γίνει ένας καλύτερος άνθρωπος.

Τα δίκτυα FX και το BBC One θα προβάλει το καθένα τους την συγκεκριμένη μίνι σειρά περιόδου φέτος τον Δεκέμβριο.

Το σενάριο έχει αναλάβει ο Steven Knight (Peaky Blinders, Taboo) ενώ ο Nick Murphy (The Awakening) κρατάει την σκηνοθετική κλακέτα.

Την παραγωγή του A Christmas Carol εποπτεύει ο Ridley Scott μέσω της εταιρείας του, Scott Free, και ο Tom Hardy μέσω της Hardy Son & Baker.