The Accident | Ένα τραγικό συμβάν ξεκινά ένα ντόμινο αποκαλύψεων σε μια ήσυχη πόλη (ΒΙΝΤΕΟ)

Και θα φέρει στην επιφάνεια ένα τεράστιο σκάνδαλο
08 Νοεμβρίου 2019 11:51
The Accident | Ένα τραγικό συμβάν ξεκινά ένα ντόμινο αποκαλύψεων σε μια ήσυχη πόλη (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για την επερχόμενη σειρά μυστηρίου The Accident του Hulu για την οποία καθήκοντα δημιουργού επωμίζεται ο Jack Thorne, ενώ την σκηνοθεσία υπογράφει η Sandra Goldbacher, με τους Genevieve Barr, Jade Croot, και τον Mark Lewis Jones να αναλαμβάνουν κεντρικό ρόλο εδώ.

Η όλη πλοκή εστιάζει σε μία κοινότητα στην Ουαλία, την οποία χτυπάει μία ανείπωτη τραγωδία με αποτέλεσμα η κοινή γνώμη εκεί να έρθει αντιμέτωπη με συγκλονιστικές αποκαλύψεις καθώς ζητά να αποδοθεί δικαιοσύνη. Αφορμή για όλα αυτά τα γεγονότα αποτελεί το κτίσιμο ενός μεγάλου οικοδομικού έργου που αναμένεται να εξασφαλίσει μία καλύτερη ποιότητα ζωής για τους κατοίκους της περιοχής.

Ωστόσο, τα πάντα ανατρέπονται όταν η ατίθαση κόρη του τοπικού πολιτικού και η παρέα της επισκέπτονται τις εγκαταστάσεις του χώρου όπου θα ανεγερθεί το νέο κτίριο. Μετά από μία έκρηξη όμως η κοπέλα είναι η μόνη που τελικά επιζεί. Απαιτώντας να συλληφθούν οι ιθύνοντες, οι οικογένειες των θυμάτων αρνούνται ότι τα παιδιά τους φέρουν μερίδιο ευθύνης. Ποιός είναι λοιπόν, υπόλογος για ό,τι συνέβη; Στις συνακόλουθες έρευνες της αστυνομίας προκύπτουν στοιχεία που θα δείξουν μία μέχρι πρότινος αθέατη όψη όσον αφορά την διοίκηση του τόπου τους.

Το cast συμπληρώνουν επίσης οι: Sarah Lancashire, Sidse Babett Knudsen, Joanna Scanlan, Adrian Scarborough, και η Ruth Madeley.

To The Accident έχει οριστεί να κάνει πρεμιέρα στο Hulu στις 22 Νοεμβρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: