Η 2η σεζόν του ‘Kingdom’ έρχεται τον Μάρτιο του 2020 στο Netflix

Ετοιμαστείτε γιατί το ραντεβού σας με τους ζωντανούς-νεκρούς κοντοζυγώνει
27 Οκτωβρίου 2019 10:23
Η 2η σεζόν του ‘Kingdom’ έρχεται τον Μάρτιο του 2020 στο  Netflix

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του What's on Netflix, κυκλοφόρησε η είδηση ότι τον Μάρτιο του 2020 καταφτάνει ο 2ος κύκλος από το επιτυχημένο μεταποκαλυπτικό νοτιοκορεάτικο δράμα τρόμου Kingdom του δημιουργού Kim Seong-hun (Tunnel, Hard Day) και της σεναριογράφου Kim Eun-hee (Signal).

Η εν λόγω ατμοσφαιρική τηλεοπτική ανθολογία συνδυάζει αριστοτεχνικά το στοιχείο του τρόμου, της περιπέτειας και του υπερφυσικού, και όλα αυτά με σημείο αναφοράς την μεσαιωνική δυναστεία Joseon της Κορέας. Η ιστορία εκτυλίσσεται την περίοδο που ο τότε πρίγκιπας αποφασίζει να βρει τα αίτια στα οποία αποδίδεται η εξάπλωση μίας πολύ μεταδοτικής και φονικής επιδημίας που αποδεκατίζει μέρα με τη μέρα τον λαό του.

Εντούτοις, συνειδητοποιεί ότι ο κόσμος που προσβάλλεται από αυτήν την ασθένεια και αποβιώνει, μετατρέπεται σε κάτι άλλο πέρα από το ανθρώπινο, σ' ένα αιμοδιψές πλάσμα, έναν ζωντανό-νεκρό.

Εδώ του cast ηγούνται οι: Ju Ji-hoon (Along with the Gods: The Two Worlds, The Spy Gone North, Dark Figure of Crime), Bae Doona (Sympathy For Mr. Vengeance, The Host, Cloud Atlas), και ο Ryu Seung-ryong (Miracle in Cell No. 7).

Να σημειωθεί ότι η υπερπαραγωγή αυτήν στον 1ο της κεφάλαιο απαρτιζόταν συνολικά μέσα από έξι επεισόδια, καθένα από τα οποία ξεπέρασε σε προϋπολογισμό τα $1.78 εκατ.

Τώρα πια η 2η σεζόν του Kingdom αναμένεται να αφιχθεί στο Netflix τον Μάρτιο του 2020, και ιδού η επίσημη ανακοίνωση των συντελεστών: