The Marvelous Mrs. Maisel: Στη 3η σεζόν η Rachel Brosnahan πάει μία αξέχαστη περιοδεία (ΒΙΝΤΕΟ)

Και μαθαίνει και άλλα θαυμαστά πράγματα για τον εαυτό της
16 Οκτωβρίου 2019 09:26
The Marvelous Mrs. Maisel: Στη 3η σεζόν η Rachel Brosnahan πάει μία αξέχαστη περιοδεία (ΒΙΝΤΕΟ)

To Amazon Prime Video έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer για τον 3ο κύκλο του The Marvelous Mrs. Maisel, ο οποίος θα αναπτυχθεί μέσα από οκτώ επεισόδια, με την δις βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα, Rachel Brosnahan να επιστρέφει στον ρόλο της ομώνυμης ηρωίδας.

Η σειρά εκτυλίσσεται χρονικά το 1958 στην Νέα Υόρκη, με την Brosnahan (House of Cards) να μας συστήνεται εδώ ως η ‘Miriam «Midge» Maisel’, μία γυναίκα η οποία έχει όλα όσα λαχτάρησε ποτέ της- τον ιδανικό σύντροφο, δύο παιδιά, και ένα πανέμορφο διαμέρισμα στο Upper West Side, και ό,τι πρέπει για την διοργάνωση ενός δείπνου Yom Kippur. Παρόλαυτα, τα πάντα στην τέλεια ζωή της θα αλλάξουν όταν η ‘Midge’ διαπιστώνει ότι έχει τρομερό χιούμορ και ένα εξαιρετικό ταλέντο να ψυχαγωγεί κάτι που θα την κάνει να αναθεωρήσει την αντίληψή της για τον κόσμο.

Πλέον, η Brosnahan ως η stand-up κωμικός ‘Midge’ θα κάνει μία απίστευτη περιοδεία παρέα με τον ‘Shy Baldwin’ (Leroy McClain) και θα ζήσουν μία εμπειρία ξεχωριστή που όμως θα τους διδάξει πολλά για την show business. O ‘Joel’ θα προσπαθήσει να σταθεί δίπλα στην ‘Midge’ σε αυτό το εγχείρημα, ο πατέρας της, ‘Abe’, θα αναλάβει και εκείνος κάτι πολύ σημαντικό, ενώ η ‘Rose’ θα ανακαλύψει χαρίσματα που μέχρι πρότινος αγνοούσε ότι είχε.

Ως δημιουργός του εν λόγω σόου υπογράφει η Amy Sherman-Palladino (Gilmore Girls), με τον Daniel Palladino (Family Guy) να έχει επωμιστεί καθήκοντα εξωτερικού παραγωγού αλλά και σκηνοθέτη. To project αυτό πέρα από τις δύο Χρυσές Σφαίρες που έχει αποσπάσει, κέρδισε επίσης δύο Critics’ Choice Awards, ένα Peabody Award και ένα PGA Award, και υπόσχεται να συνεχίσει δυναμικά την πορεία του και φέτος.

Το cast συμπληρώνουν οι: Tony Shalhoub (Monk), Alex Borstein (Family Guy), Michael Zegen (Boardwalk Empire), Marin Hinkle (Two and a Half Men) και ο Zachary Levi (Shazam!) τον οποίο είδαμε στην προηγούμενη σεζόν σε μία guest εμφάνιση.

Το 3ο κεφάλαιο του The Marvelous Mrs. Maisel καταφτάνει στο Amazon Prime Video στις 6 Δεκεμβρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: