Space Force: Η νέα κωμική σειρά του Steve Carell ξεκίνησε τα γυρίσματα (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Έρχεται στο Netflix με ένα γεμάτο αστέρες cast
02 Οκτωβρίου 2019 08:45
Space Force: Η νέα κωμική σειρά του Steve Carell ξεκίνησε τα γυρίσματα (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Πέρασαν πολλά χρόνια από τότε που ο Steve Carell είπε αντίο στο θρυλικό The Office και τώρα ετοιμάζεται να επιστρέψει στο είδος της workplace κωμωδίας. Σας είχαμε ενημερώσει για το Space Force τη νέα κωμική σειρά που ετοιμάζει για το Netflix μαζί με τον συνδημιουργό του αμερικανικού The Office, Greg Daniels, και πρωταγωνιστεί ο ίδιος. 

Τώρα, μέσα από το tweet του Netflix μάθαμε πως ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας σειράς, που πολλοί περιγράφουν ως το "διαστημικό Office" και όχι άδικα. Στην φωτογραφία βλέπουμε τον χαρακτήρα του Carell, τον General Mark R. Naird: 

Η σειρά θα εστιάζει στο μέχρι σήμερα φανταστικό -αλλά πέρα για πέρα αληθινό- σχέδιο του έκτου τμήματος του Στρατού των ΗΠΑ, το οποίο σχηματίστηκε με σκοπό να θωρακίσει την διαστημική άμυνα της χώρας, καθώς και οτιδήποτε αποστολές έχουν να κάνουν με το διάστημα. 

Επίσης, έγινε γνωστό και το γεμάτο αστέρες cast της σειράς που περιλαμβάνει τους John Malkovich (Bird Box), Diana Silvers (Ma), Ben Schwartz (Parks and Recreation), Diana Silvers (Booksmart), Tawny Newsome (Star Trek: Lower Decks), Jimmy O. Yang (Silicon Valley), και τον ρωσικής καταγωγής Alex Sparrow (unREAL), που διαγωνίστηκε στη Eurovision το 2011. 

Ακόμη δεν υπάρχει επίσημα ημερομηνία κυκλοφορίας για το Space Force, όμως, εκτός απροόπτου θα το δούμε στο Netflix κάποια στιγμή μέσα στο 2020.