Castle Rock: Η 2η σεζόν ξυπνά αναμνήσεις από το ‘Misery’ του Stephen King (ΒΙΝΤΕΟ)

Και η ‘Annie Wilkes’ παίρνει πια σάρκα και οστά μέσω της Lizzy Caplan
30 Σεπτεμβρίου 2019 20:20
Castle Rock: Η 2η σεζόν ξυπνά αναμνήσεις από το ‘Misery’ του Stephen King (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Hulu έθεσε σε κυκλοφορία νέο trailer για τον 2ο κύκλο της horror σειράς Castle Rock που αντλεί έμπνευση από τον τρομακτικό κόσμο που γέννησε η πένα του Stephen King, με την Lizzy Caplan (Masters of Sex) να ηγείται του cast αυτήν την φορά διαδεχόμενη τον Bill Skarsgård (IT movies).

Δημιουργοί του σόου είναι φυσικά οι Sam Shaw και Dustin Thomason, ενώ στην ομάδα τους προστίθεται και ο ίδιος ο  Stephen King μαζί με τον J.J. Abrams και τον Ben Stephenson που συντονίζουν και τις διαδικασίες της εξωτερικής παραγωγής.

Πλέον στο φρέσκο αυτό κεφάλαιο που ανοίγεται στην μικρή οθόνη, την τιμητική της θα έχει η κυρίαρχη φιγούρα του Misery, η ‘Annie Wilkes’ (Caplan). Όπως διευκρίνισε και ο Thomason σε πρόσφατη δήλωσή του: «Η βασική ιδέα είναι ότι πρόκειται για μία ανθολογία που αναπτύσσεται έτσι ώστε να διηγηθούμε  και μία καινούργια ιστορία η οποία σου προσφέρει και μία άλλη οπτική πάνω στο ‘Castle Rock’ και στην θεματολογία του Stephen King σε κάθε σεζόν. Αυτό για το οποίο ανέκαθεν ήμασταν πολύ ενθουσιασμένοι, είναι ότι με τον ίδιο τρόπο που λειτουργεί το εκάστοτε σύμπαν που δημιουργεί ο  Stephen King, έτσι και κάθε μία ιστορία μπορεί να σταθεί και μόνη της, αλλά ταυτόχρονα μπορούμε να επαναφέρουμε παλιούς χαρακτήρες των οποίων οι αφηγήσεις διασταυρώνονται με το κουβάρι νέων πλοκών».

Η 2η σεζόν του Castle Rock καταφτάνει στο Hulu στις 23 Οκτωβρίου του 2019. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό teaser: