The Sinner: Στη 3η σεζόν ο Bill Pullman αναλαμβάνει μία άκρως δύσκολη υπόθεση (ΒΙΝΤΕΟ)

Και σε αυτήν εμπλέκεται και ο Matt Bomer
25 Σεπτεμβρίου 2019 13:08
The Sinner: Στη 3η σεζόν ο Bill Pullman αναλαμβάνει μία άκρως δύσκολη υπόθεση (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε επίσημο teaser για την 3η σεζόν του ψυχολογικού δράματος μυστηρίου The Sinner, με τον Bill Pullman να δίνει για ακόμη μία φορά το βροντερό παρόν ως ο επιθεωρητής ‘Harry Ambrose’, ενώ πια τον πλαισιώνει υποκριτικά ο Matt Bomer (Will & Grace, Doom Patrol).

Στο διάσημο αυτό τηλεοπτικό πρόγραμμα του USA Network, ο Bomer θα ενσαρκώσει τον ‘Jamie’, έναν κάτοικο του Dorchester, στην Νέα Υόρκη, ο οποίος πρόκειται να γίνει πατέρας, όμως θα αποταθεί για βοήθεια στον επιθεωρητή ‘Ambrose’ (Pullman) εν όψει ενός σοβαρού τροχαίου δυστυχήματος. Ο ‘Ambrose’ θα αποπειραθεί να διαλευκάνει την υπόθεση αντιλαμβανόμενος πως ίσως και να είναι μία από τις πιο περίπλοκες στην μακρά πορεία του.

Το cast συμπληρώνουν επίσης οι: Chris Messina, Jessica Hecht, Paris Fitz-Henley, και ο Eddie Martinez ως ο ‘Vic Soto’, ένας φιλόδοξος συνεργάτης του ‘Ambrose’.

Ο Derek Simonds αναλαμβάνει και πάλι ως δημιουργός, με την υποψήφια για Emmy και Χρυσή Σφαίρα, πρωταγωνίστρια του 1ου κύκλου του σόου, Jessica Biel να λειτουργεί πλέον ως εξωτερική παραγωγός μαζί με την Michelle Purple.

Δύο επεισόδια του 3ου κεφαλαίου του The Sinner που θα ανοίξει στην μικρή οθόνη μέσα στο 2020, θα σκηνοθετήσει ο Adam Bernstein ο οποίος έχει δουλέψει σε αξιόλογες σειρές όπως το Breaking Bad, και το Fargo. Παρακάτω έπεται και το σχετικό teaser: