Supergirl: Στη 5η σεζόν η Melissa Benoist συναντάει μία γνώριμη... αντίπαλo (ΒΙΝΤΕΟ)

Και η μάχη που θα δώσει θα καθορίσει ακόμη και το μέλλον του κόσμου
24 Σεπτεμβρίου 2019 15:59
Supergirl: Στη 5η σεζόν η Melissa Benoist συναντάει μία γνώριμη... αντίπαλo (ΒΙΝΤΕΟ)

To CW έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer για το επερχόμενο 5ο κεφάλαιο του σόου δράσης Supergirl, όπου βεβαίως η Melissa Benoist (Glee) ξανακάνει την εμφάνισή της ως η ομώνυμη ηρωίδα ή αλλιώς ‘Kara Danvers’.

Η φιγούρα αυτήν της DC τώρα πλέον χρειάζεται να έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με μία παλιά της γνώριμη που έχει γίνει πια άσπονδη εχθρός της και απειλεί να την καταστρέψει με κάθε κόστος, ακόμη και αν μπουν σε κίνδυνο εκατομμύρια ανθρώπινες ζωές πάνω στον πλανήτη.

Το cast συγκροτούν επιπλέον οι: Mehcad Brooks, Chyler Leigh (Grey’s Anatomy), Jeremy Jordan, Katie McGrath (Merlin), Jess Rath, και ο David Harewood.

Στον προηγούμενο κύκλο, υπήρξε η προσθήκη και άλλων ονομάτων από τον χώρο του θεάματος, όπως οι: Sam Witwer, Rhona Mitra, και ο Bruce Boxleitner.

Ως δημιουργοί λειτουργούν εδώ οι Jerry Siegel και Joe Shuster, ενώ το κομμάτι της παραγωγής επιβλέπουν η Berlanti Productions και η Warner Bros. Television.

Ο 5ος κύκλος του Supergirl έχει δρομολογηθεί να ξεκινήσει από τις 6 Οκτωβρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό teaser: