Breaking Bad: Η φάρσα του Bryan Cranston που κατέστρεψε ψυχολογικά τον Aaron Paul (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν είναι να παίζεις με αυτά Mr. White
22 Σεπτεμβρίου 2019 19:08
Breaking Bad: Η φάρσα του Bryan Cranston που κατέστρεψε ψυχολογικά τον Aaron Paul (ΒΙΝΤΕΟ)

Το δίδυμο των Jesse Pinkman και Walter White αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα όλων των εποχών στην τηλεόραση, κυρίως διότι η χημεία τους στο Breaking Bad εκτός από επιτυχημένη με δεκάδες υποψηφιότητες και βραβεία, αγαπήθηκε από εκατομμύρια τηλεθεατές.

Αυτή η χημεία φυσικά εκτείνονταν και στο πλατό σε τέτοιο σημείο που ο "Mr. White" θέλησε να κάνει μια αρκετά δυνατή φάρσα στον συνάδελφο και συμπρωταγωνιστή του. Ο Aaron Paul, στο πλαίσιο μιας συνέντευξης για το El Camino, της sequel ταινίας του Breaking Bad, αποκάλυψε πώς έπεσε θύμα της φάρσας του Bryan Cranston, ο οποίος τον έκανε να πιστεύει πως τον ξεγράφουν από το σενάριο.

Ο Paul θυμάται το περιστατικό στο πλατό λέγοντας:

Ο Bryan μου έλεγε, "Μήπως διάβασες το επόμενο σενάριο;" και του έλεγα "Όχι, το έλαβες εσύ μήπως;". Εκείνος μου απαντούσε με ένα "Ωχ.." και ερχόταν να με αγκαλιάσει σφιχτά. 

Είχα καταστραφεί ψυχολογικά κυριολεκτικά, επειδή νόμιζα ότι είχα υπογράψει, ξέρετε, για ολόκληρη τη σειρά. 

Το τρολάρισμα του ο Cranston πήγαινε ένα βήμα παραπέρα όταν του είπε πώς:

Κοίταξε ρε φίλε, ξέρεις, έπρεπε να τελειώσει μια μέρα, τουλάχιστον φεύγεις..."guns blazing".

Αυτή η φάρσα ίσως να συνδέεται με το περίφημο γεγονός ότι πράγματι ο Vince Gilligan είχε σκεφτεί να "σκοτώσει" τον Jesse από την 1η σεζόν. Ευτυχώς για τη σειρά και εμάς τους θεατές άλλαξε τη γνώμη του. 

Τώρα ο Aaron Paul θα επιστρέψει στο ρόλο του Jesse Pinkman για χάρη του El Camino: A Breaking Bad Movie που θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Οκτωβρίου αποκλειστικά στο Netflix