Τα Φιλαράκια έχουν την τιμητική τους στη Google για την 25η επέτειο της σειράς

Τα easter eggs που κρύβονται στη σελίδα αναζήτησης
20 Σεπτεμβρίου 2019 19:34
Τα Φιλαράκια έχουν την τιμητική τους στη Google για την 25η επέτειο της σειράς

Οι εορτασμοί για την 25η επέτειο από την ημέρα που έκανε πρεμιέρα η θρυλικότερη κωμική σειρά στην ιστορία της τηλεόρασης συνεχίζονται. Φυσικά, αναφερόμαστε στα "Φιλαράκια" που έχουν την τιμητική τους από την Google σήμερα, με ειδικά easter eggs κρυμμένα στην κορυφαία μηχανή αναζήτησης, όπως είχε γίνει και με το Avengers: Endgame

Το ίντερνετ δεν έχει σταματήσει εδώ και μερικές ώρες να "γκουγκλάρει" τα ονόματα των χαρακτήρων του Friends, τα οποία κρύβουν και από ένα ταιριαστό easter egg δίπλα από το σύντομο bio τους.

Επομένως, εάν αναζητήσετε το όνομα της Φοίβης ("Phoebe Buffay") θα σας βγάλει τα αποτελέσματα της αναζήτησης, όπως τα γνωρίζετε. Δίπλα στο όνομά της, όμως, υπάρχει μια κιθάρα που άμα την κλικάρετε, η Lisa Kudrow θα σας τραγουδήσει την ανεπανάληπτη επιτυχία της "Smelly Cat", παρέα με μια βρωμερή γάτα να κάνει βόλτα στην οθόνη σας.

Αντιστοίχως, στον Joey εμφανίζονται fast food στην οθόνη, ο Ross πετάει την ατάκα "Pivot", στον Chandler εμφανίζεται μια πάπια και ένα κοτοπουλάκι, στην Rachel βγάζει αποτελέσματα με το χαρακτηριστικό κούρεμα "The Rachel", ενώ στης Monica θα αρχίσει να κάνει γενική καθαριότητα στο Google. 

Ανακαλύψτε τα και εσείς!