Sorry for Your Loss: Στη 2η σεζόν η Elizabeth Olsen παλεύει να κλείσει τις πληγές της (ΒΙΝΤΕΟ)

Και μαζί με την ‘Rose’ του ‘The Last Jedi’ πασχίζει να ξεπεράσει τον πόνο της απώλειας
17 Σεπτεμβρίου 2019 20:36
Sorry for Your Loss:  Στη 2η σεζόν η Elizabeth Olsen παλεύει να κλείσει τις πληγές της (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για τον 2ο κύκλο του κοινωνικού δράματος Sorry for Your Loss, για το οποίο καθήκοντα δημιουργού επωμίζεται η Kit Steinkellner (Z: The Beginning of Everything) ενώνοντας τις δυνάμεις της και με τον σκηνοθέτη James Pondsoldt (The Spectacular Now).

Στο εν λόγω σόου επανέρχεται φυσικά η Elizabeth Olsen (Avengers: Infinity War,Wind River, I Saw the Light) και η Kelly Marie Tran (Star Wars: The Last Jedi).

Η μυθοπλασία αυτήν αφορά το ζήτημα της απώλειας και καθένα από τα στάδια του πένθους, δηλαδή όλες εκείνες τις διαδικασίες μέσα από τις οποίες κάποιος πασχίζει να απαλύνει την οδύνη που του προκαλεί η απουσία κάποιου αγαπημένου του έτσι ώστε να διαχειριστεί ένα τέτοιο συμβάν.

Η Elizabeth Olsen που αναλαμβάνει και ως εξωτερική παραγωγός, ενσαρκώνει την ‘Leigh Shaw’, μία νέα γυναίκα η οποία προσπαθεί να ορθοποδήσει και να ξαναφτιάξει την ζωή της ύστερα από τον απρόσμενο θάνατο του συζύγου της. Το παραπάνω θλιβερό γεγονός λειτουργεί ως καταλύτης στο πώς βλέπει τα πράγματα από εδώ και πέρα καθώς και την σχέση της με άλλα άτομα, ενώ η ηρωίδα πια αντιλαμβάνεται πως δεν γνώριζε αρκετά για τον σύντροφό της.

Το cast συγκροτούν επιπλέον οι: Jovan Adepo (Tom Clancy’s Jack Ryan), Mamoudou Athie (The Get Down), και η Janet McTeer (Jessica Jones).

Το 2ο κεφάλαιο του Sorry for Your Loss έχει οριστεί να ανοίξει την 1η Οκτωβρίου του 2019 στην streaming πλατφόρμα του Facebook Watch. Παρακάτω μπορείτε να δείτε και το σχετικό trailer.