Μετάβαση στο περιεχόμενο

ή
|

Νέος εδώ;

Έχεις λογαριασμό;

Επαναφορά κωδικού

Εισάγετε το email σας και θα σας στείλουμε σύνδεσμο επαναφοράς

Θυμάστε τον κωδικό σας;

Εύρεση ονόματος χρήστη

Εισάγετε το email σας και θα σας στείλουμε το όνομα χρήστη

Θυμάστε το όνομα χρήστη σας;

O Alexander Skarsgard ίσως αναλάβει ρόλο ‘κακού’ στο ‘The Stand’ του CBS All Access

Με τον Stephen King να αφήνει ανοιχτό αυτό το ενδεχόμενο

Στέλλα Παπασαραφιανού
Στέλλα Παπασαραφιανού

Αποθήκευση σε λίστα

Δεν υπάρχουν λίστες ακόμα

0/10 λίστες

Αποθήκευση σε λίστα

Δεν υπάρχουν λίστες ακόμα

0/10 λίστες

O Alexander Skarsgard ίσως αναλάβει ρόλο ‘κακού’ στο ‘The Stand’ του CBS All Access

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, ο Stephen King σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή ‘The View’ του ABC μέσα στα πλαίσια προώθησης του It: Chapter Two και του νέου του μυθιστορήματος The Institute, μίλησε για την διασκευή άλλης μίας ιστορίας του, του μεταποκαλυπτικού δράματος The Stand, με πιθανό πρωταγωνιστή τον βραβευμένο με Emmy, Alexander Skarsgard (Big Little Lies).

Advertisement

Ο διάσημος ηθοποιός είναι σε συζητήσεις για να ενσαρκώσει τον διαβολικό ‘Mr. Randall Flagg’, πλαισιώνοντας υποκριτικά και το κύριο cast, δηλαδή τους James Marsden ως τον ‘Stu Redman’, την Amber Heard ως ‘Nadine Cross’, την Odessa Young ως την ‘Frannie Goldsmith’, και τον Henry Zaga ως ‘Nick Andros’.

Στο φρέσκο αυτό τηλεοπτικό project του CBS All Access θα δούμε επίσης και τους ηθοποιούς: Jovan Adepo (The Leftovers) ως τον ‘Larry Underwood’, τον Owen Teague (Bloodline) ως τον ‘Harold Lauder’, τον Brad William Henke (Orange Is the New Black) ως τον ‘Tom Cullen’, την Whoopi Goldberg ως την ‘Μητέρα Abagail’ και τον Daniel Sunjata (Rescue Me) ως τον ‘Cobb’.

Το project θα απαρτίζεται συνολικά από δέκα επεισόδια. Μάλιστα, ο ίδιος ο King έχει επιμεληθεί το σενάριο του τελευταίου επεισοδίου του επερχόμενου sci-fi σόου, με κάτι διαφορετικό να μεσολαβεί εδώ σαν εξέλιξη, κάτι που δεν συναντάται μες στο βιβλίο του 1978. Η πλοκή λαμβάνει χώρα πριν, κατά τη διάρκεια και έπειτα από το ξέσπασμα μίας ασθένειας που αποδεκατίζει σχεδόν ολόκληρο τον παγκόσμιο πληθυσμό. Στην επαύριο των τεκταινόμενων αυτών, ανακύπτουν πια άλλα δεδομένα. Νέες συμμαχίες και κοινότητες διαμορφώνονται με ζητούμενο την ίδρυση ενός ασφαλούς καταφυγίου από την ‘Μητέρα Abagail’, και με την ανάγκη προστασίας από έναν αμείλικτο και αδίστακτο εχθρό, τον ‘Flagg’, να γίνεται πιο επιτακτική.

Advertisement

Ως δημιουργοί έχουν επιστρατευτεί επιπλέον οι Josh Boone (The Fault in Our Stars) και Ben Cavell (SEAL Team), με τον Boone να υπογράφει την σκηνοθεσία και να λειτουργεί ως εξωτερικός παραγωγός μαζί με τους Roy Lee, Jimmy Miller, Richard P. Rubinstein και τον Cavell.

Το The Stand έχει δρομολογηθεί να κάνει ποδαρικό στο CBS All Access μέσα στο 2020.

Ακολουθήστε το Unboxholics στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα για τεχνολογία, videogames, ταινίες και σειρές. Ακολουθήστε το Unboxholics σε Facebook, Twitter, Instagram, Spotify και TikTok.