Φήμη: Ο Robert Downey Jr. θα επιστρέψει ως Iron Man αλλά όχι όπως περιμένετε 

Τι υποστηρίζουν οι πληροφορίες από insider της Marvel

Φήμη: Ο Robert Downey Jr. θα επιστρέψει ως Iron Man αλλά όχι όπως περιμένετε

Νέες φήμες που έρχονται εκ των έσω από τη Marvel ίσως κια να αποτελέσουν ευχάριστα νέα για τους fans του MCU και κυρίως του Iron Man. Αν νομίζατε ότι στο Avengers: Endgame είδαμε για τελευταία φορά τον Robert Downey Jr. ετοιμαστείτε για την επιστροφή του...αλλά όχι όπως νομίζετε ακριβώς. 

Σύμφωνα με τις πηγές που επικαλείται το We Got This Covered, η Marvel Studios ετοιμάζει μια νέα τηλεοπτική σειρά για την Ironheart, την έφηβη διάνοια που ακούει στο όνομα Riri Williams και συνεχίζει να τιμά την μνήμη του Iron Man στα κομικς. Φυσικά, το εν λόγω project προορίζεται για να ενισχύσει το Disney+

Η εν λόγω πηγή υποστηρίζει πως ο Robert Downey Jr. θα υποδυθεί ξανά τον ρόλο του Tony Stark αλλά κυρίως σε voiceover, όπως έγινε με τον JARVIS του Paul Bettany. Επομένως, ο Tony Stark θα λάβει έναν ρόλο μέντορα για την Riri, μιλώντας της από την στολή σαν AI. 

Ακριβώς έτσι, γίνεται άλλωστε και στο comic της Ironheart όπου ο Stark ως AI πλέον γίνεται δάσκαλος της Riri και την εκπαιδεύει. Ο Downey Jr. από την πλευρά του έχει υποστηρίξει στο παρελθόν την ιδέα να συνεχιστεί ο μύθος του Iron Man, μέσω της Ironheart. 

Φυσικά, η Marvel δεν έχει σχολιάσει το γεγονός, αλλά εάν ισχύει θα αποτελέσει ένα ισχυρό χαρτί για τον κατάλογο του Disney Plus

2 σχολιο(α)