ZeroZeroZero trailer | Οι συντελεστές του ‘Gomorrah’ μας παραδίδουν ένα νέο γκανγκστερικό δράμα

Με πρωταγωνιστές τους Gabriel Byrne, Andrea Riseborough και Dane DeHaan
03 Σεπτεμβρίου 2019 11:57
ZeroZeroZero trailer | Οι συντελεστές του ‘Gomorrah’ μας παραδίδουν ένα νέο γκανγκστερικό δράμα

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το επερχόμενο αστυνομικό σόου ZeroZeroZero, μία διεθνή ιταλόφωνη, ισπανόφωνη και αγγλόφωνη τηλεοπτική παραγωγή των Canal+, Sky Atlantic και του Amazon, η οποία αντλεί έμπνευση από το ομώνυμο επιτυχημένο μυθιστόρημα του Roberto Saviano.

Εδώ, λοιπόν, καθήκοντα δημιουργού και εξωτερικού παραγωγού επωμίζονται οι Leonardo Fasoli (Gomorrah), Stefano Sollima (Sicario 2: Soldado, Gomorrah) και ο Mauricio Katz (The Bridge, Maniac). Την σκηνοθεσία υπογράφουν οι Sollima, Janus Metz (True Detective, Borg McEnroe) και ο Pablo Trapero (The Clan).

Η όλη πλοκή εστιάζει σε μία ιστορία που ξεπηδά από τον κόσμο της παρανομίας, και συγκεκριμένα από εκείνον του εμπορίου ναρκωτικών. Συγκεκριμένα, σημείο αναφοράς στο εν λόγω project αποτελεί η διακίνηση μέσω θαλάσσης μεγάλων φορτίων κοκαΐνης από την Νότια Αμερική προς την Ευρώπη, και τα σκληροπυρηνικά συνδικάτα του οργανωμένου εγκλήματος που συντονίζουν την όλη διαδικασία, από τα μεξικανικά καρτέλ μέχρι την μαφία της Καλαβρίας, και από διεφθαρμένους επιχειρηματίες μέχρι και κρατικά όργανα σε θέσεις-κλειδιά.

Η σειρά απαρτίζεται συνολικά από οκτώ επεισόδια. Σε κεντρικούς ρόλους βλέπουμε τους: Gabriel Byrne (Hereditary, In Treatment), Dane DeHaan (A Cure for Wellness, The Amazing Spider-Man 2), και την Andrea Riseborough (Mandy, Birdman). Το cast συμπληρώνουν οι: Harold Torres (El Chapo), Giuseppe De Domencio (Adesso tocca a me), Francesco Colella (Made in Italy), Tcheky Karyo (Baptiste, The Missing) και ο Adriano Chiaramida.

Το ZeroZeroZero θα παρουσιαστεί φέτος μέσα στα πλαίσια του 76ου Φεστιβάλ της Βενετίας στις 5 Σεπτεμβρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: