The Haunting of Bly Manor: Νέα και παλιά ονόματα στο cast της σειράς τρόμου του Netflix

Η σειρά τρόμου του Netflix ετοιμάζεται να επιστρέψει
31 Αυγούστου 2019 11:07
The Haunting of Bly Manor: Νέα και παλιά ονόματα στο cast της σειράς τρόμου του Netflix

Το The Haunting of Hill House αποτέλεσε μια τεράστια επιτυχία για το Netflix, η οποία θα συνεχιστεί με μια νέα σεζόν, ξεχωριστή από την προηγούμενη. Ο δημιουργός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης της σειράς, Mike Flanagan, ανακοίνωσε μέσα από το Twitter πληθώρα νεων ονομάτων αλλά και μερικών που θα επιστρέψουν στο cast για χάρη του The Haunting of Bly Manor

Ο Henry Thomas θα υποδυθεί και πάλι τη νεαρή βερσιόν του Hugh Crain, η Catherine Parker θα επιστρέψει σε άγνωστο ρόλο, ενώ η Kate Siegel την ενήλικη Theodora Crain. Δυστυχώς, η Carla Gugino, Michiel Huisman και Elizabeth Reaser δεν θα επιστρέψουν για τη νέα σεζόν. 

Στα νέα πρόσωπα συγκαταλέγονται επίσης η T'Nia Miller σε πρωταγωνιστικό ρόλο, ο Rahul Kohli και η πρωτοεμφανιζόμενη Amelia Eve. Τους Flora και Miles θα υποδυθούν αντίστοιχα οι Amelie Smith και Benjamin Ainsworth. 

 Ακόμα όμως δεν ξέρουμε πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα του The Haunting of Bly Manor ή το πότε ακριβώς θα επιστρέψει, αλλά θα έρθει στις οθόνες μας στο Netflix μέσα στο 2020.