The Spy trailer | Ο Sacha Baron Cohen μυείται στο παιχνίδι της κατασκοπείας

Και ερμηνεύει έναν ρόλο-πρόκληση στο δυνατό δράμα εποχής του Gideon Raff
30 Αυγούστου 2019 12:21
The Spy trailer | Ο Sacha Baron Cohen μυείται στο παιχνίδι της κατασκοπείας

Το Netflix έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer για το επερχόμενο κατασκοπευτικό-βιογραφικό δράμα The Spy για το οποίο καθήκοντα δημιουργού επωμίζεται εν προκειμένω ο Gideon Raff, αφηγούμενος στην μικρή οθόνη την ιστορία του Ισραηλινού μυστικού πράκτορα, Eli Cohen τον οποίο υποδύεται ο Sacha Baron Cohen (Borat, The Dictator).

Ο διάσημος ηθοποιός κάνει μία πολύ ενδιαφέρουσα αλλαγή στο σύνολο των ερμηνειών που είχε μέχρι πρότινος, και από το σατυρικό είδος μεταπηδά σε αυτό της ίντριγκας και του πολιτικού θρίλερ, δοκιμάζοντας τις δυνατότητές του και στο συγκεκριμένο πεδίο.

Έτσι λοιπόν, στην μίνι αυτήν σειρά, μας συστήνεται ως ο Eli Cohen, ένα υπαρκτό πρόσωπο, επίλεκτο μέλος της Mossad, ο οποίος στέλνεται σε μία απόρρητη αποστολή στην Συρία κατά την δεκαετία του ’60 λαμβάνοντας όλα τα αναγκαία μέτρα να μην τεθεί σε κίνδυνο το όλο εγχείρημα αφού του έχει ζητηθεί να ερευνήσει μία άκρως δύσκολη υπόθεση.

Στην συμπαραγωγή αυτή του Canal+ και του streaming δικτύου του Netflix, παίζουν επιπλέον οι: Noah Emmerich, Hadar Ratzon Rotem, και ο Nassim Si Ahmed.

Το The Spy αναμένεται να κάνει ποδαρικό στο Netflix στις 6 Σεπτεμβρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και στο σχετικό trailer: