Μr. Robot: Το trailer της τελευταίας σεζόν προμηνύει ένα συγκλονιστικό φινάλε

Η 4η σεζόν κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο
28 Αυγούστου 2019 10:24
Μr. Robot: Το trailer της τελευταίας σεζόν προμηνύει ένα συγκλονιστικό φινάλε

Οι αποχαιρετισμοί μπορούν να γίνουν σκληροί και αυτό ακριβώς προμηνύει το πρώτο κανονικό trailer της 4ης και τελευταίας σεζόν του Mr. Robot, που μόλις κυκλοφόρησε και αποκαλύπτει κιόλας την ημερομηνία πρεμιέρας. Το σκοτεινό hacker δράμα του Sam Esmail με πρωταγωνιστή τον -πλέον- βραβευμένο με Όσκαρ, Rami Malek, που λατρεύτηκε μέσα από αυτή τη σειρά, ετοιμάζεται να ρίξει αυλαία. Θα το κάνει όμως με τους δικούς του όρους.

Υπό τους ήχους της 'Αγιας Νύχτας", το trailer είναι ιδιαίτερα ζοφερό και θέτει τον τόνο για την 4η σεζόν. Μάλιστα, θα λαμβάνει χώρα σε ένα χριστουγεννιάτικο σκηνικό, κάτι για το οποίο ο Esmail δήλωσε παρελθόν πώς "η τελευταία σεζόν θα μοιάζει σαν ένα τεράστιο Christmas Special επεισόδιο."

"Πρέπει να γυρίσουμε στη δουλειά" ακούγεται ο Elliot, με τον Mr. Robot του Christian Slater να τον προειδοποιεί πως εκεί που οδεύει δεν θα έχει καλό τέλος: "Αυτό που πας να κάνεις θα ξεπεράσει κάποια όρια." Και ο Elliot του απαντά: "Είναι λίγο αργά για αυτό δε νομίζεις;".

Η 4η σεζόν θα ξεκινήσει ακριβώς από εκεί που μας άφησε η 3η, εξερευνώντας τις επιπτώσεις του email που έστειλε ο Elliot για να αντιστρέψει τα γεγονότα της 5ης Σεπτεμβρίου.

Ο Esmail δηλώνει πως με αυτόν τον τρόπο η σειρά επιστρέφει στις ρίζες της και τον αρχικό στόχο του Elliot:

Το σόου επιστρέφει στην αρχική του πλοκή, που ήθελε τον Elliot να καταστρέψει αυτούς που βρίσκονται πίσω από τα παρασκήνια και μοχλεύουν την κοινωνία. Το ταξίδι μεταξύ των σεζόν 1-3 έγινε με σκοπό να ανακαλύψει ποιοι είναι πίσω από το κόλπο. Το hack ήταν απλά ένας αντιπερισπασμός που μηχάνευσαν αυτοί οι άνθρωποι, που πλέον αποκαλύπτεται στον Elliot. Με έναν παράξενο τρόπο η σειρά θα επιστρέψει από εκεί που άρχισε και θα δώσει τα κατάλληλα κίνητρα στον Elliot, με σκοπό να φέρει εις πέρας το σχέδιό του με πιο καθαρό μυαλό. 

Μαζί με τους Malek και Slater συμπρωταγωνιστούν οι: Portia Doubleday, Carly Chaikin, Martin Wallström, Grace Gummer, Michael Cristofer, και BD Wong. Παρακάτω μπορείτε να δείτε και τη νέα αφίσα του φινάλε, το οποίο θα αποτελείται από 13 επεισόδια. 

Το Mr. Robot θα επιστρέψει για τον τελευταίο του κύκλο στις 6 Οκτωβρίου 2019.