Ο Moon Knight έρχεται στο MCU και το Disney Plus

Ένα από τα τρία νέα μεγάλα projects
24 Αυγούστου 2019 14:26
Ο Moon Knight έρχεται στο MCU και το Disney Plus

Στο πλαίσιο του D23, η Marvel Studios βρήκε το κατάλληλο event για να πραγματοποιήσει μερικές νέες και πολύ ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις για το κινηματογραφικό της σύμπαν. Ανακοινωσε λοιπόν τρία νέα τηλεοπτικά projects στο ευρύτερο MCU και ένα από αυτά είναι η εισαγωγή του Moon Knight με μια σειρά που θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο Disney Plus

 Ο πρόεδρος της Marvel Studios, Kevin Feige, αποκάλυψε το εντυπωσιακό λογότυπο -σε σχέση με αυτό των comics- της νέας σειράς του Disney+. 

 

Πρόκειται για έναν χαρακτήρα που εδώ και χρόνια οι Marvel fans ήθελαν να δουν σε live-action μορφή και επιτέλους η ευχή τους πραγματοποιείται. Ο Moon Knight παρομοιάζεται χονδρικά και σαν τον Batman της Marvel καθώς αποτελεί έναν από τους πιο ασυνήθιστους χαρακτήρες. Στο alter ego του συναντάμε τον Marc Spector, ο οποίος βασανίζεται από μια μορφή διαταραχής ταυτότητας, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ξεχωρίζει τι είναι αληθινό και τι είναι παραίσθηση. 

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς θα μεταφερθεί ο χαρακτήρας στο PG-13 κοινό της Marvel και του Disney+, μιας και τείνει να γίνεται αρκετά βίαιος και δεν διστάζει να σκοτώσει τους αντιπάλους του, θυμίζοντας κατά κάποιον τρόπο τον Punisher. 

Ακόμη δεν γνωρίζουμε περαιτέρω πληροφορίες για το νέο αυτό project της Marvel Studios για την streaming υπηρεσία της Disney, αν και φημολογείται πως ο Kit Harington του Game of Thrones θα συμμετέχει.