The Morning Show trailer | Μία θα είναι η ‘βασίλισσα’ της πρωινής ενημερωτικής ζώνης των Η.Π.Α.

Και οι Jennifer Aniston και Reese Witherspoon σκοπεύουν να κονταροχτυπηθούν γι’ αυτό
20 Αυγούστου 2019 11:28
The Morning Show trailer | Μία θα είναι η ‘βασίλισσα’ της πρωινής ενημερωτικής ζώνης των Η.Π.Α.

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για την επερχόμενη web σειρά The Morning Show, με πρωταγωνίστριες τις Jennifer Aniston (Friends) και Reese Witherspoon (Big Little Lies).

To εν λόγω δράμα-κωμωδία εστιάζει σε μία αμερικανική ενημερωτική-ψυχαγωγική εκπομπή της πρωινής ζώνης, ερευνώντας τα πράγματα στο συγκεκριμένο τηλεοπτικό πεδίο, με σημείο αναφοράς τις δοκιμασίες, τα απρόβλεπτα και τα αστεία που προκύπτουν στους ανθρώπους που μετέχουν στο ιδιότυπο αυτό εθιμοτυπικό πληροφόρησης.

Ειδικότερα, εν προκειμένω, η Aniston μας συστήνεται ως η ‘Alex Levy’, μία καταξιωμένη παρουσιάστρια του “The Morning Show” το οποίο υποτίθεται ότι αποτελεί ένα από τα πιο επιτυχημένα πρωινά προγράμματα ειδήσεων που ήδη από τότε που ξεκίνησε προκάλεσε σημαντικές μεταβολές στο εν λόγω τοπίο της επικοινωνίας. Όταν μετά από δέκα πέντε χρόνια, ο ‘Mitch Kessler’ (Steve Carell), σύζυγος της ηρωίδας απολύεται έπειτα από ένα σεξουαλικό σκάνδαλο που πλήττει το όνομά του, η ‘Alex’ θα παλέψει σκληρά για να κρατήσει την θέση της στο κανάλι καθώς και όλα όσα κατέκτησε μέχρι τώρα. Μεταξύ αυτών όμως, θα χρειαστεί να αντιμετωπίσει και μία φιλόδοξη αντίπαλό της, την δημοσιογράφο ‘Bradley Jackson’ (Witherspoon) που επιζητά μία καλή ευκαιρία για να πάρει εκείνη τα ηνία στην δουλειά της.

Παίζουν επιπλεόν οι: Gugu Mbatha-Raw, Billy Crudup, Néstor Carbonell, και ο Mark Duplass.

Το The Morning Show αναμένεται να κάνει ποδαρικό αποκλειστικά στο Apple TV+ φέτος το φθινόπωρο. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: