Star Wars: Ο Ewan McGregor επιστρέφει ως Obi-Wan Kenobi

Με τη δική του σειρά για το Disney Plus
16 Αυγούστου 2019 10:43
Star Wars: Ο Ewan McGregor επιστρέφει ως Obi-Wan Kenobi

Τόσο καιρό οι φήμες που ακούγαμε για την επιστροφή του Ewan McGregor στον εμβληματικό ρόλο του στο σύμπαν του Star wars βγήκαν τελικά, αληθινές. Μέσα από το ρεπορτάζ του Deadline επισημοποιήθηκε πως ο 48χρονος ηθοποιός θα υποδυθεί και πάλι τον Obi-Wan Kenobi, όχι για χάρη μιας spinoff ταινίας, αλλά για μια ατιτλοφόρητη τηλεοπτική σειρά στο Disney+

Αυτή η κίνηση γίνεται στον απόηχο της αναδιοργάνωσης του Star Wars franchise και των spinoffs του μετά την εμπορική αποτυχία του Solo: A Star Wars Story, διότι αρχικά τον Obi-Wan θα τον βλέπαμε ξανά στη δική του solo ταινία.

Πληροφορίες λένε πως το σόου θα διαδραματίζεται στην περίοδο αυτοεξόρισης του Kenobi στον Tatooine, μετά τα γεγονότα του Episode III: Revenge of the Sith. Εκείνη την πτυχή της ζωής του είχαμε την ευκαιρία να δούμε -έστω και για λίγο- μέσα από το Star Wars: Rebels, όπου στην 3η σεζόν ο Ezra Bridger τον συνάντησε στην έρημο και πάλεψε με τον Darth Maul για τελευταία φορά, νικώντας τον. 

Έτσι, η Disney θα βγει διπλά κερδισμένη καθώς κλειδώνει επιτέλους την επιστροφή του αγαπημένου σε όλους τους fans ηθοποιού από την prequel τριλογία, ενώ διασφαλίζει και έξτρα περιεχόμενο για τη νέα συνδρομητική της υπηρεσία. 

Αναμένεται επίσης μια ακόμη spinoff σειρά στο Disney Plus, αυτή του Rogue One με τους Diego Luna και Alan Tyduk ως Cassian Andor και K-2SO.