Η πρώτη σεζόν της σειράς The Lord of the Rings θα αποτελείται από είκοσι επεισόδια

Δια στόματος Tom Shippey
07 Αυγούστου 2019 12:40
Η πρώτη σεζόν της σειράς The Lord of the Rings θα αποτελείται από είκοσι επεισόδια

Η άκρως αναμενόμενη σειρά Lord of the Rings βρίσκεται στα σκαριά εδώ και αρκετό καιρό από την Amazon και σιγά σιγά νέες λεπτομέρειες έρχονται στην επιφάνεια, για να μας δώσουν μια μικρή γεύση για το τί μέλλει γενέσθαι.

Μέσα από μια συνέντευξη στο Deutsche Tolkien που έδωσε ο “Tolkien expert”, Tom Shippey, ο οποίος μάλιστα είναι μέλος του show, αποκαλύφθηκε πόσα επεισόδια θα έχουμε να περιμένουμε με την άφιξη της πρώτης σεζόν.

Κανονικά προσπαθείς να μαζέψεις όλες τις σκηνές που λαμβάνουν χώρα σε ένα μέρος και να τις γυρίσεις όλες μαζί για να μη χρειαστεί να ταξιδέψεις ξανά σε αυτό το μέρος. Αυτό όμως σημαίνει ότι όλα πρέπει να είναι ξεκάθαρα από την αρχή που ξεκινάς τα γυρίσματα, πρέπει να γνωρίζεις το τέλος.

Υποτίθεται ότι η πρώτη σεζόν αποτελείται από είκοσι επεισόδια. Έτσι, μέχρι να αποφασίσεις ποιο θα είναι το τέλος, δεν μπορείς να ξεκινήσεις τα γυρίσματα.

Η συγκεκριμένη συνέντευξη έφτασε ύστερα από το πρώτο βίντεο που δημοσιεύτηκε στο επίσημο κανάλι της σειράς στο YouTube, το οποίο αν το χάσατε μπορείτε να το δείτε παρακάτω.