Mindhunter Season 2 trailer | Θα τολμούσες να μπεις στον σκοτεινό λαβύρινθο ενός εγκληματικού νου;

Οι Jonathan Groff και Holt McCallany παρά το ρίσκο θα το ξανατολμήσουν ώστε να σωθούν αθώοι
06 Αυγούστου 2019 08:30
Mindhunter Season 2 trailer | Θα τολμούσες να μπεις στον σκοτεινό λαβύρινθο ενός εγκληματικού νου;

Το  Netflix έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer για την 2η σεζόν της υποβλητικής noir ανθολογίας περιόδου Mindhunter του David Fincher (Zodiac, Se7en, Gone Girl), με πρωταγωνιστές τους Jonathan Groff (Looking, Frozen,The Normal Heart) και Holt McCallany (Sully, Fight Club, Gangster Squad).

Οι δυο τους επιστρέφουν ως οι ομοσπονδιακοί πράκτορες ‘Holden Ford’ και ‘Bill Tech’ αντίστοιχα, για να διερευνήσουν μέσω της εγκληματολογικής ψυχολογίας τους μηχανισμούς εκείνους που δρουν εντός των σκληροπυρηνικών δραστών ώστε να διαπράττουν τα πιο αποτρόπαια και φρικτά εγκλήματα.

Στο cast συγκαταλέγονται και οι Anna Torv (Fringe) και Hannah Gross (Unless). Το φρέσκο αυτό κεφάλαιο θα εξιστορηθεί μέσα από οκτώ επεισόδια, με μερικά από αυτά να έχουν ως σημείο αναφοράς τους την υπόθεση «Atlanta Child Murders», δηλαδή τους φόνους για τους οποίους ήταν υπέυθυνος ο διαβόητος κακοποιός Wayne Williams από το 1979 έως το 1981. Επιπλέον, ο Damon Herriman (Justified, Quarry, The Water Diviner, The Little Death) εκτός του ότι φέτος μας συστήνεται ως ο κατά συρροή δολοφόνος Charles Manson στο Once Upon a Time in Hollywood του Quentin Tarantino, ερμηνεύει το ίδιο ακριβώς πρόσωπο και στο Mindhunter.

Ο 2ος κύκλος του Mindhunter κάνει ποδαρικό στο Netflix στις 16 Αυγούστου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: