Carnival Row teaser | Ένας κατά συρροή δολοφόνος τρομοκρατεί μία φανταστική πόλη

Και οι Orlando Bloom και Cara Delevingne θα προσπαθήσουν να τον σταματήσουν
25 Ιουνίου 2019 16:58
Carnival Row teaser | Ένας κατά συρροή δολοφόνος τρομοκρατεί μία φανταστική πόλη

Το Amazon Prime Video έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο teaser για το επερχόμενο δράμα μυστηρίου και φαντασίας Carnival Row για το οποίο καθήκοντα δημιουργού έχουν επωμιστεί οι René Echevarria και Travis Beacham, ενώ εδώ πρωταγωνιστούν ο Orlando Bloom (Zulu, Lord of the Rings trilogy, Pirates of the Caribbean movies) και η Cara Delevingne.

Το παρόν εγχείρημα θα αναπτυχθεί μέσα από οκτώ επεισόδια την δράση των οποίων ενορχηστρώνει ο Jon Amiel. Η υπόθεση αφορά έναν μαγικό τόπο όπου μυθικά πλάσματα αναγκάζονται να αφήσουν πίσω την κάποτε φιλόξενη γενέτειρά τους. Μεταβαίνουν λοιπόν, σε ένα άλλο μέρος όπου και εκεί τα πράγματα φαντάζουν πολύ τεταμένα όσον αφορά την μετακίνηση των προσφύγων και την όχι και τόσο θερμή υποδοχή τους από τους ντόπιους. Με βάση την ισχύουσα κατάσταση ένας κατά συρροή δολοφόνος ξεκινά να ενεργεί στοχοποιώντας όσους ανυποψίαστους νεοαφιχθέντες προσφεύγουν στην πόλη. Έτσι, ο ντεντέκτιβ ‘Rycroft Philostrate’ (Bloom) καλείται να συλλάβει τον αδυσώπητο αυτόν εγκληματία ενώ απρόσμενα στο πλευρό του θα βρεθεί και μία μυστηριώδης σύμμαχος με φτερά νεράιδας, η ‘Vignette Stonemoss’ (Delevingne).

Το Carnival Row έχει δρομολογηθεί να κάνει ποδαρικό στις 30 Αυγούστου του 2019 στο Amazon Prime Video. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: