The Rook trailer | Η Emma Greenwell γίνεται μία Βρετανίδα πράκτορας με υπερδυνάμεις

Και θα προσπαθήσει να λύσει το κουβάρι ενός σκοτεινού μυστηρίου
19 Ιουνίου 2019 22:22
The Rook trailer | Η Emma Greenwell γίνεται μία Βρετανίδα πράκτορας με υπερδυνάμεις

Το Starz έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer για το επερχόμενο υπερφυσικό-κατασκοπευτικό σόου The Rook το οποίο ενδεχομένως να θυμίζει εν μέρει το Killing Eve και το Stranger Things.

Το εν λόγω project αποτελεί τηλεοπτική διασκευή του ομότιτλου βιβλίου του Daniel O’Malley. Εδώ, καθήκοντα δημιουργού επωμίζονται οι Lisa Zwerling (Betrayal), Karyn Usher (Bones), και ο Stephen Garrett (The Night Manager). Το σενάριο επιμελούνται οι Sam Holcroft (Rules for Living) και Al Muriel (Precious & Rich).

Του cast ηγείται η Emma Greenwell (Shameless, The Path) η οποία ενσαρκώνει την ‘Myfawny Thomas’, μία γυναίκα που δεν θυμάται καν το όνομά της ενώ ανακτά τις αισθήσεις της στην Millennium Bridge του Λονδίνου και τριγύρω της κείτονται πτώματα. Η κατάσταση βαθμιαία γίνεται ακόμη πιο σύνθετη όταν πληροφορείται ότι ανήκει στο ‘Checquy’, μία ειδική ομάδα Βρετανών κατασκόπων με υπερδυνάμεις. Πλέον, η ηρωίδα θα πρέπει να βρει ποια είναι στ’ αλήθεια, να επιστρέψει στο πόστο της και να ψάξει τον υπαίτιο για την αμνησία της.

Το επιτελείο των ηθοποιών συμπληρώνουν και οι: Joely Richardson (Nip/Tuck), Olivia Munn (X-Men: Apocalypse), Paula Patton (Somewhere Between), Adrian Lester (Hustle), Ronan Raftery (The Terror), Catherine Steadman (Downton Abbey) , Shelley Conn (Mistresses), James D’Arcy (Agent Carter) και ο Jon Fletcher.

Το The Rook έχει δρομολογηθεί να κάνει πρεμιέρα στις 30 Ιουνίου του 2019 στο Starz. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer:

Tags: