GLOW season 3 | Στο πρώτο trailer οι γυναίκες της γνωστής λέσχης πάλης μετακομίζουν στο Las Vegas

Και ετοιμάζονται για νέους αγώνες και εμπειρίες ζωής
18 Ιουνίου 2019 18:06
GLOW season 3 | Στο πρώτο trailer οι γυναίκες της γνωστής λέσχης πάλης μετακομίζουν στο Las Vegas

Το Netflix έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer για την 3η σεζόν της υποψήφιας για οκτώ Emmy, κωμικής σειράς περιόδου GLOW των Liz Flahive και Carly Mensch η οποία θα ριχτεί για μία ακόμη χρονιά στα σκοινιά του ρινγκ με φόντο την δεκαετία του ’80.

Το project εστιάζει σε μία ομάδα γυναικών οι οποίες από σκληρά εργαζόμενες ηθοποιοί μεταμορφώνονται σε επαγγελματίες αθλήτριες τηλεοπτικών αγώνων πάλης δημιουργώντας την δική τους λέσχη και διευθύνοντας ακόμη και δικό τους σόου, το “Gorgeous Ladies of Wrestling”. Έτσι, η Alison Brie ως ‘Ruth’ και η Betty Gilpin ως ‘Debbie’ επιστρέφουν και για έναν 3ο γύρο στην τηλεοπτική αρένα συνεχίζοντας να διεκδικούν ευκαιρίες και όσα τους γεμίζουν χωρίς να υποκύπτουν στις προκλήσεις ενός ανδροκρατούμενου κόσμου.

Πλέον, στο νέο κεφάλαιο που ανοίγεται στην μικρή οθόνη, οι παραπάνω ηρωίδες μετακομίζουν στο  Las Vegas όπου η εκπομπή τους που έχει πάρει την κατιούσα μεταφέρεται σε μία σκηνή στο Fan-Tan Hotel and Casino. Πασχίζουν λοιπόν να προσαρμοστούν στα καινούργια δεδομένα ενώ προσπαθούν να βρουν ισορροπίες όσον αφορά την προσωπική τους ζωή και εξέλιξη.

To cast συμπληρώνουν επιπλέον οι: Sydelle Noel, Britney Young, Kate Nash, Britt Baron, Jackie Tohn, Gayle Rankin, Kia Stevens, Marc Maron, Chris Lowell, Kimmy Gatewood, Rebekka Johnson, Sunita Mani, Marianna Palka, Ellen Wong, Shakira Barrera, Bashir Salahuddin, Rich Sommer, και ο Victor Quinaz. Φρέσκια προσθήκη αποτελεί επίσης αυτήν της Geena Davis.

Ο 3ος κύκλος του GLOW θα απαρτίζεται από δέκα επεισόδια και θα κάνει ποδαρικό στο Netflix στις 9 Αυγούστου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer και η αφίσα: