Game of Thrones: Ο George R.R. Martin είπε στους Benioff και Weiss πώς έτσι θα είναι το φινάλε

Σε περίπτωση που ακόμη αναρωτιέστε "γιατί;"
02 Ιουνίου 2019 19:19
Game of Thrones: Ο George R.R. Martin είπε στους Benioff και Weiss πώς έτσι θα είναι το φινάλε

Ακόμη υπάρχει μια μεγάλη μερίδα των fans του Game of Thrones που δεν μπορεί να χωνέψει ή δεν άρεσε καθόλου το πώς έκλεισε η σειρά μετά από ένα ταξίδι οκτώ σεζόν. Και εάν πιστεύετε ότι το φινάλε γράφτηκε εντελώς από τις επιλογές των showrunners, David Benioff και D.B. Weiss, ξανασκεφτείτε το γιατί έχουμε νέες πληροφορίες.  

Μέσα από την σελίδα του HBO, "Making Game of Thrones", ο Isaac Heampstead Wright που υποδύεται τον Bran Stark, ανακαλεί τη στιγμή που έμαθε πως ο χαρακτήρας του θα γίνει βασιλιάς του Westeros όταν θα τελείωσει η σειρά.

Αρχικά, νόμιζε ότι του κάνουν πλάκα οι δημιουργοί της τηλεοπτικής σειράς, όπως δήλωσε: 

Κυριολεκτικά σηκώθηκα και περπατούσα πέρα-δώθε στο διαμέρισμά μου. Είπα "Τι; Μου κάνετε πλάκα." Ήταν το τελευταίο πράγμα που περίμενα να συμβεί. Είχα πειστεί ότι έστειλαν σε όλους ένα σενάριο όπου όλοι θα γινόντουσαν βασιλιάδες ή βασίλισσες, οπότε δεν το πίστεψα μέχρι τη στιγμή που το διαβάσαμε στο "table read". 

Νομίζω όμως ότι πρόκειται για έναν εξαιρετικό χαρακτήρα για αυτόν τον ρόλο. Δεν τον έβλεπε κανείς με αυτόν τον τρόπο, αλλά τι παραπάνω να ζητήσεις από έναν βασιλιά εκτός από το να μην έχει προσωπικές διασυνδέσεις, ατζέντα και μια ψύχραιμη άποψη για όλο το σύμπαν; Είναι ο ιδανικός άνθρωπος για να ηγηθεί. 

Η μεγάλη αποκάλυψη και αυτό που πάνω-κάτω επιβεβαιώνεται για ακόμη μια φορά είναι πως το τέλος αυτό προήρθε από τον ίδιο τον George R.R. Martin, συγγραφέα των βιβλίων, το οποίο εκμυστηρεύθηκε στους showrunners: 

Οι Dan και David μου είπανε δύο πράγματα που ο George R.R. Martin είχε σχεδιάσει για τον Bran. Το ένα ήταν η αποκάλυψη του Hodor και το άλλο πως θα γινόταν βασιλιάς. Οπότε είναι ένα πολύ ιδιαίτερο συναίσθημα το να εμπλέκομαι άμεσα σε κάτι που είχε οραματιστεί ο George. Είναι ένας όμορφος τρόπος για να κλείσει. 

Πλέον οι ελπίδες των fans για ένα πιο..."αρεστό" τέλος εναπόκειται στα δύο τελευταία βιβλία του Martin, τα Winds of Winter και "A Dream of Spring".