Trinkets trailer | Την αληθινή φιλία δεν μπορεί να σου την κλέψει κανείς

Όσο για όλα τ’ άλλα, ποιός ξέρει;…
31 Μαΐου 2019 19:58
Trinkets trailer | Την αληθινή φιλία δεν μπορεί να σου την κλέψει κανείς

To Netflix έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer για το επερχόμενο δράμα ενηλικίωσης Trinkets που βασίζεται στο αντίστοιχο μυθιστόρημα της Kirsten “Kiwi” Smith, με την Brianna Hildebrand (Deadpool, First Girl I Loved, Tragedy Girls) να υποδύεται κεντρικό ρόλο εδώ μαζί και με τις Kiana Madeira (The Flash) και Quintessa Swindell (Utopia).

Το εν λόγω project που απαρτίζεται από δέκα επεισόδια, εστιάζει σε μία παρέα από νεαρές εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους που τους αρέσει ωστόσο να συναναστρέφονται στην καφετέρια του λυκείου τους. Η ‘Elodie’ (Hildebrand) είναι μία απροσάρμοστη πιτσιρίκα, η ‘Moe’ (Madeira) μία μυστηριώδης ξένη, και η ‘Tabitha’ ένα φαινομενικά τέλειο κορίτσι (Swindell). Κάποτε θα βρεθούν στην ομάδα υποστήριξης για Ανώνυμους Κλεπτομανείς αφού και οι τρεις τους μοιράζονται σαν κοινό την συνήθεια αυτή. Ξεκινάει λοιπόν, μία απίθανη φιλία, μέσα από την οποία θα γίνει η μία έρεισμα της άλλης ενώ προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τα δικά τους ενδοοικογενειακά ζητήματα, αλλά και εκείνα της εφηβείας μιας που πασχίζουν να ανακαλύψουν ποιες είναι πραγματικά.

Παίζουν επιπλέον οι: Larry Sullivan (Big Little Lies), Brandon Butler (13 Reasons Why), Odiseas Georgiadis, Henry Zaga, October Moore και η Larisa Oleynik (Mad Men).

Η Linda Gase επωμίζεται εν προκειμένω καθήκοντα δημιουργού και εξωτερικού παραγωγού σε σενάριο των Amy Andelson, Emily Meyer και της ίδιας της Smith. Η Sara St. Onge σκηνοθέτησε τα δύο πρώτα επεισόδια.

Το Trinkets αναμένεται να κάνει ποδαρικό στο Netflix στις 14 Ιουνίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: