Game of Thrones: O Kit Harington κατέρρευσε από το στρες και μπήκε σε κέντρο θεραπείας

Δύσκολες στιγμές για τον "Jon Snow"
29 Μαΐου 2019 13:17
Game of Thrones: O Kit Harington κατέρρευσε από το στρες και μπήκε σε κέντρο θεραπείας

Δυστυχώς κάποιες φορές η ζωή ενός celebrity μπορεί να γίνει ανυπόφορη για κάποιους, μην μπορώντας να διαχειριστούν το γεγονός πως όλα τα φώτα πέφτουν πάνω τους. Το φινάλε του Game of Thrones μετράει ήδη μια εβδομάδα όπου προβλήθηκε και έφερε το τέλος μιας χρυσής σελίδας στην τηλεόραση. Ένα φινάλε που δίχασε, γοήτευσε και απογοήτευσε και συζητήθηκε έντονα από όλους, ιδιαίτερα για τις επιλογές που έγιναν στο τελευταίο επεισόδιο.

Φαίνεται ως η υπερβολική προβολή και δημόσια έκθεση έβλαψαν την ψυχική υγεία του Kit Harington, ο οποίος αποκάλυψε στη Daily Mail ότι κατέρρευσε από το στρες και χρειάστηκε να εισέλθει σε κέντρο αποθεραπείας. Ένας εκπρόσωπος του αστέρα του Game of Thrones εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:

Ο Kit αποφάσισε να εκμεταλλευτεί το διάλειμμα στο πρόγραμμά του με σκοπό να ξοδέψει λίγο χρόνο σε ένα κέντρο ευεξίας ώστε να λύσει μερικά προσωπικά του προβλήματα

Οι πηγές του Page Six που έβγαλε πρώτο το ρεπορτάζ για τον βρετανό ηθοποιό αναφέρει ότι στην κλινική αποτοξίνωσης, που βρίσκεται στο Connecticut, μπήκε εξαιτίας το στρες και του αλκοόλ. Λέγεται επίσης ότι εισήλθε στη υπερπολυτελές κέντρο αρκετές εβδομάδες πριν το φινάλε του GoT στις 19 Μαΐου, ενώ μαθαίνουμε ότι η θεραπεία για έναν μήνα κοστίζει περί τις $120.000. 

Σε συνέντευξή του στο Variety ο Harington αποκαλύπτει ότι αφότου έμαθε τη μοίρα του χαρακτήρα του ζήτησε βοήθεια και ήθελε να μιλήσει κάπου. Παραδέχθηκε, επίσης, πως η πιο σκοτεινή περίοδός του ξεκίνησε όταν η σειρά άρχισε να εστιάζει ιδιαίτερα στον Jon Snow και συγκεκριμένα στο σημείο όπου πεθαίνει και αναστένεται. 

Δεν μου άρεσε ολόκληρη η πλοκή που εστίαζει στον Snow. Όταν μετατρέπεσαι στο cliffhanger μαις σειράς και η σειρά αυτή βρίσκεται στο ζενίθ της δημοφιλίας της, η προσοχή που ελκύεις καταντάει τρομακτική. 

Αναφέρει συγκεκριμένα:

Ήταν μια άσχημη περίοδος της ζωής μου. Ένιωθα ότι έπρεπε να νιώθω σαν το πιο τυχερό άτομο του κόσμου, ενώ στην πραγματικότητα ένιωθα πολύ ευάλωτος. Ήταν μια ασταθής περίοδος της ζωής μου, όπως πολλοί άλλοι στα 20 χρόνια τους. 

Σε άλλες του δηλώσεις στο Esquire αποκάλυψε ότι κατέρρευσε κυριολεκτικά μόλις γύρισαν τις τελευταίες σκηνές του Jon Snow στο έκτο και τελευταίο επεισόδιο της 8ης σεζόν. Τελευταία είχε κάνει και μερικές σκληρές δηλώσεις για όσους θα κατέκριναν το φινάλε της σειράς. 

Αξίζει να αναφερθεί πώς τον περασμένο Ιανουάριο ο Kit Harington εθεάθη σε ένα μπαρ στη Νέα Υόρκη, όπου ήταν μεθυσμένος, φώναζε και μάλωνε με τους θαμώνες. Λίγο αργότερα οι μπράβοι αναγκάστηκαν να τον διώξουν σηκωτό, με το περιστατικό να έχει καταγραφεί και σε βίντεο, όπως θα δείτε παρακάτω. 

Στο πλευρό του στέκεται η σύζυγός του Rose Leslie, με την οποία συμπρωταγωνίστησαν στο "Thrones" και είναι ιδιαίτερα υποστηρικτική απέναντί του, ενώ ο μάνατζέρ του αναφέρει πως το μόνο που χρειάζεται είναι ηρεμία και ησυχία αυτόν τον καιρό. 

Ας ελπίσουμε για τον Kit Harington και τις μελλοντικές του δουλειές να αναρρώσει πλήρως.