When They See Us trailer | Πόσο καιρός άραγε χρειάζεται για να εξιχνιαστεί ένα έγκλημα;!

Και να αποδοθεί δικαιοσύνη στον καθεαυτού υπαίτιο;!
28 Μαΐου 2019 19:24
When They See Us trailer | Πόσο καιρός άραγε χρειάζεται για να εξιχνιαστεί ένα έγκλημα;!

Κυκλοφόρησε νέο trailer για το επερχόμενο ατμοσφαιρικό κοινωνικό-δικαστικό δράμα When They See Us το οποίο επιμελήθηκε ως δημιουργός η υποψήφια για Χρυσό Αγαλματίδιο, Ava DuVernay (Selma, 13th, A Wrinkle in Time).

Το παρόν εγχείρημα αποτελείται συνολικά από τέσσερα επεισόδια, τα οποία έχουν ως σημείο αναφοράς τους την δίκη πέντε έγχρωμων εφήβων από το Harlem οι οποίοι εν έτει 1989 καταδικάστηκαν για τον βιασμό και την σοβαρή σωματική βλάβη μίας λευκής κοπέλας, της Trisha Meili, ένα απερίγραπτο κρούσμα βίας στο Central Park για το οποίο άλλος ήταν ο πραγματικός ιθύνων. Ωστόσο, τα παιδιά αυτά συκοφαντήθηκαν, με τον τότε Τύπο τους δίνει το προσωνύμιο “Central Park Five”.

Οι Antron McCray, Kevin Richardson, Yusef Salaam, Raymond Santana, και ο Korey Wise έμειναν σε σωφρονιστικό ίδρυμα από έξι μέχρι δέκα τρία χρόνια έως ότου έρθει στο φως σχετικά πρόσφατα, το 2002 ότι ο αληθινός αυτουργός ήταν ο δολοφόνος και βιαστής Matias Reyes, που εξέτιε ήδη ισόβια. Μάλιστα, ο ίδιος παραδέχτηκε την ενοχή του. Τριάντα έτη αργότερα η υπόθεση αυτή συνεχίζει να εγείρει ένα τεράστιο ζήτημα περί απονομής της δικαιοσύνης.

Παίζουν οι: Michael K. Williams, Vera Farmiga, John Leguizamo, Felicity Huffman, Niecy Nash, και ο Blair Underwood.

Το cast συναπαρτίζουν επίσης οι: Christopher Jackson, Joshua Jackson, Omar J. Dorsey, Adepero Oduye, Famke Janssen, Aurora Perrineau, William Sadler, Jharrel Jerome, Jovan Adepo, Aunjanue Ellis, Kylie Bunbury, Marsha Stephanie Blake, Storm Reid, Chris Chalk, Freddy Miyares, Justin Cunningham, Caleel Harris, Marquis Rodriguez, Asante Blackk και ο Ethan Herisse.

Το When They See Us θα ξεκινήσει να προβάλλεται στο Netflix από τις 31 Μαΐου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: