Game of Thrones: Οριστικά τέλος - αποκλείεται κάποια συνέχεια της ιστορίας

Δια στόματος του διευθυντή προγράμματος του HBO
24 Μαΐου 2019 19:13
Game of Thrones: Οριστικά τέλος - αποκλείεται κάποια συνέχεια της ιστορίας

Είστε μήπως από τη μερίδα του κοινού που θα ήθελε να δει τη συνέχεια της πλοκής του Game of Thrones μιας και δεν σφραγίστηκαν οι μοίρες όλων των χαρακτήρων; Σε περίπτωση που περιμένατε να δείτε κάποια μελλοντική συνέχεια της σειράς θα απογοητευτείτε.

Ο διευθυντής προγράμματος του HBO μίλησε στο THR για το ενδεχόμενο αυτό και επιβεβαίωσε πως δεν θα υπάρξει καμία συνέχεια ακόμη και για χαρακτήρες που τους είδαμε να ξεκινούν τώρα τις νέες τους περιπέτειες, όπως την Arya Stark της Maisie Williams:

Όχι, όχι, όχι. Με τίποτα. Μέρος αυτής της σειράς του Dan και του David είναι να αποτελεί το δικό του ξεχωριστό πράγμα. Θέλω να παραμείνει αυτό το κομμάτι της τέχνης τους. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που δεν θα κάνουμε ξανά το ίδιο σόου. Ο George έχει έναν γιγαντιαίο κόσμο κόσμο που υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι για να μπούμε.

Και συνέχισε τις δηλώσεις του:

Για αυτό και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τα πράγματα να ξεχωρίζουν μεταξύ τους και όχι να κάνουμε ξανά και ξανά την ίδια σειρά. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που για τώρα ένα sequel ή κάποιο spinoff με έναν από τους βασικούς χαρακτήρες δεν βγάζει νόημα για έμας. 

Όσοι, λοιπόν, θέλατε μια spinoff σειρά με την Arya και την περιπέτεια ανακάλυψής της για το τι βρίσκεται δυτικά του Westeros, καλύτερα προς το παρόν να το βγάλετε από τη σκέψη σας. Το επόμενο τηλεοπτικό ραντεβού με τον κόσμο του George R.R. Martin θα δοθεί με την prequel σειρά The Long Night όπου θα πρωταγωνιστεί Naomi Watts.