The New Pope: O Marilyn Manson θα παίξει στη σειρά του HBO (φωτο)

Η Sharon Stone επίσης στις νέες προσθήκες του cast
22 Μαΐου 2019 11:36
The New Pope: O Marilyn Manson θα παίξει στη σειρά του HBO (φωτο)

Η συνέχεια του The Young Pope δεν αποκτά απλώς μια δεύτερη σεζόν αλλά ένα καινούργιο σόου-διάδοχο, το The New Pope. Στο cast της σειράς που θα επιμεληθεί σκηνοθετικά και σεναριακά ο Paolo Sorrentino, όπως έκανε και στο "Young Pope", προστέθηκαν δύο πολύ δυνατά ονόματα. 

Το πρώτο είναι αυτό του Marilyn Manson, ο οποίος δεν χρειάζεται ιδιαίτερες περιστάσεις και το δεύτερο της Sharon Stone, γνωστή φυσικά ως τη πρωταγωνίστρια του "Βασικό Ένστικτο". Μάλιστα, η παραγωγή της σειράς έδωσε στη δημοσιότητα και δύο νέες φωτογραφίες των χαρακτήρων, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει περισσότερα για αυτούς, αν και κρίνοντας από την εμφάνιση του Manson τότε δε θα διαφέρει και πολύ από τον πραγματικό του εαυτό. 

Στη Young Pope βλέπουμε τον διόλου συνηθισμένο Πάπα "Lenny Belardo" του Jude Law, ο οποίος στη sequel σειρά "The New Pope" φαίνεται πώς θα κοντραριστεί με τον  John Malkovich. Και τα οκτώ επεισόδια της σειράς θα τα σκηνοθετήσει εξόλοκλήρου ο Sorrentino. 

Τα γυρίσματα του The New Pope ολοκληρώθηκαν πρόσφατα στη Ρώμη, ωστόσο ακόμη δεν έχει δοθεί ημερομηνία πρεμιέρας από το HBO.