Game of Thrones: Χαμός στο ίντερνετ, μετά τον καφέ ξεχάστηκε μπουκάλι νερού στο φινάλε (photos)

Μια ακόμη γκάφα σημάδεψε την 8η σεζόν
20 Μαΐου 2019 18:29
Game of Thrones: Χαμός στο ίντερνετ, μετά τον καφέ ξεχάστηκε μπουκάλι νερού στο φινάλε (photos)

Το φινάλε του Game of Thrones αποτελεί πλέον κομμάτι της τηλεοπτικής ιστορίας και οι αντιδράσεις του κοινού και των fans ήταν σίγουρα ποικίλες (εδώ θα βρείτε τις εντυπώσεις μας). Ωστόσο αυτή η σεζόν είχε αρκετά σημεία για τα οποία οι fans παραπονέθηκαν. Ένα από τα highlights ήταν ένα λάθος της παραγωγής της σειράς που χάρισε άπλετα memes. Θυμάστε τον περιβόητο καφέ της Daenerys από τα Starbucks στο 4ο επεισόδιο του 8ου κύκλου;

Λοιπόν, το 6ο και τελευταίο επεισόδιο επιφύλασσε μια ακόμη γκάφα της παραγωγής που εντόπισαν αρκετοί αετομάτιδες θεατές του "Thrones" τα ξημερώματα της Δευτέρας. 

Ναι, καλά είδατε, ένα μπουκάλι εμφιαλωμένου νερού βρέθηκε στα πόδια του Samwell Tarly και φυσικά το στιγμιότυπο σχολιάστηκε δεόντως στα κοινωνικά δίκτυα:

Σαν να μην έφτανε το ένα μπουκάλι, τελικά εντοπίστηκε και ένα δεύτερο στην ίδια σκηνή αυτή τη φορά κάτω από τα πόδια του Sir Davos του Liam Cunningham. 

Αν και τέτοια λάθη συμβαίνουν ακόμη και στις μεγαλύτερες παραγωγές -όπως αυτή του "Thrones", το ίντερνετ τείνει να εστιάζει σε στιγμές που χαρίζουν εύκολα τα memes. Αναμένουμε, ωστόσο, εάν υπάρξει, την απάντηση του HBO για αυτή την δεύτερη γκάφα που σημάδεψε το φινάλε του Game of Thrones.