Game of Thrones: Οι δημιουργοί σκοπεύουν να γίνουν "λιώμα" μετά το φινάλε

Και να μείνουν μακριά από το διαδίκτυο
19 Μαΐου 2019 18:21
Game of Thrones: Οι δημιουργοί σκοπεύουν να γίνουν "λιώμα" μετά το φινάλε

Η τελευταία σεζόν του Game of Thrones απέχει μερικές ώρες από το να ολοκληρωθεί μια για πάντα και τα παράπονα μιας σημαντικής μερίδας των fans είναι αρκετά. Τόσο πολύ που έχουν διχάσει τους θεατές για τις επιλογές που έκαναν οι showrunners. Αναφερόμαστε φυσικά στους δημιουργούς της τηλεοπτικής σειράς, David Benioff και D.B. Weiss, οι οποίοι σε μια πρόσφατη συνέντευξή τους αποκάλυψαν τι θα κάνουν αφού προβληθεί το φινάλε της 8ης σεζόν. 

Τα πλάνα τους, όπως αποκάλυψαν μιλώντας στο EW θα είναι εν ολίγοις να γίνουν..."λιώμα" και να απέχουν από τα όσα θα λέγονται στο ίντερνετ και τα κοινωνικά δίκτυα: 

Θα βρισκόμαστε σε μια άγνωστη τοποθεσία, με κλειστά τα κινητά μας και θα ανοίξουμε πολλά και διάφορα μπουκάλια. Κάποια στιγμή, όταν θα είναι ασφαλές να επιστρέψουμε, κάποιος θα μας δώσει το ρεζουμέ τον όσων έγιναν κατά την απουσία μας, χωρίς να χρειαστεί να το βιώσουμε. 

Μάλιστα ο Benioff πρόσθεσε πως "σκοπεύει να γίνει τύφλα και να απέχει αρκετά από το ίντερνετ". Οι showrunners της σειράς έχουν εκφράσει όλον αυτόν τον καιρό την ανησυχία τους σχετικά με το ότι δεν θέλουν να απογοητεύσουν τους fans της σειράς με το τέλος της, παρά το γεγονός πώς γνωρίζουν ότι αυτό θα συμβεί σε μια μερίδα του κοινού. Ο Weiss από τη πλευρά του είπε τα εξής:

Θέλουμε ο κόσμος να το αγαπήσει. Μετράει πολύ για εμάς. Έχουμε ξοδέψει τα τελευταία 11 χρόνια της ζωής μας κάνοντάς το. Ξέρουμε, επίσης, πώς οτιδήποτε και αν κάνουμε, ακόμη και αν είναι η τέλεια έκδοση του, θα υπάρχει μια μερίδα κοινού θα τη μισήσει. Δεν υπάρχει βερσιόν όπου όλοι θα πουν "Θα πρέπει να το παραδεχτώ, συμφωνώ με κάθε άλλο άτομο σε αυτόν τον πλανήτη πώς αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να γίνει". Αυτή είναι μια απίθανη πραγματικότητα που δεν υφίσταται. Ελπίζεις να κάνεις την καλύτερη δουλειά που μπορείς και την καλύτερη βερσιόν από όλες τις άλλες, αλλά ξέρετε σε κάποιον σίγουρα δεν θα αρέσει. 

Τα λόγια αυτά για μια σημαντική μερίδα των θεατών και fans του "Thrones", οι οποίοι έχουν κατακρίνει τις επιλογές που έγιναν σε αυτά τα έξι τελευταία επεισόδια, μοιάζουν σαν προειδοποίηση για το τι θα δουν απόψε τα μεσάνυχτα. Άλλοι θα αγνοήσουν τα πάντα από όλα όσα έχουν ειπωθεί και απλώς θα απολαύσουν το φινάλε ξενυχτώντας μπροστά στον καναπέ τους. 

Το φινάλε του Game of Thrones θα κάνει πρεμιέρα απόψε στις 04:00 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδος.