Deputy trailer | Ο Stephen Dorff περιπολεί ως σερίφης

Και είναι αποφασισμένος να αποδώσει δικαιοσύνη με κάθε τρόπο
16 Μαΐου 2019 19:20
Deputy trailer | Ο Stephen Dorff περιπολεί ως σερίφης

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το επερχόμενο δράμα μυστηρίου Deputy του FOX για το οποίο καθήκοντα δημιουργού επωμίζονται οι Will Beall (Aquaman, Gangster Squad) και David Ayer (Bright, Suicide Squad), ενώ του cast ηγείται ο Stephen Dorff (Leatherface,The Iceman, Blade).

Η δράση του εν λόγω σόου λαμβάνει χώρα στο Los Angeles, όπου όταν ο σερίφης της κομητείας πεθαίνει, ένα απόκρυφο εθιμοτυπικό προερχόμενο από τον καιρό της Άγριας Δύσης επανέρχεται στο προσκήνιο και ωθεί έναν πολύ ιδιόρρυθμο άνθρωπο να διεκδικήσει την παραπάνω άδεια θέση. Δεν είναι άλλος από έναν αστυνομικό πέμπτης γενιάς, που δείχνει απίστευτα εξοικειωμένος με το να συλλαμβάνει σκληροτράχηλους εγκληματίες παρά το να τα παέι καλά με το πολιτικό τοπίο της περιοχής του. Ο άνδρας αυτός θα συσπειρώσει γύρω του μία εξειδικευμένη ομάδα φιλόδοξων και αρκετά ιδιαίτερων συνεργατών που δεν θα ησυχάσουν μέχρι να απονεμηθεί δικαιοσύνη.

Το επιτελείο των ηθοποιών του Deputy συμπληρώνουν επιπλέον οι: Yara Martinez, Brian Van Holt, Siena Goines, Bex Taylor-Klaus, Shane Paul McGhie και ο Mark Moses. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: