Filthy Rich trailer | Η Kim Cattrall γίνεται μία πλούσια κληρονόμος

Αλλά σύντομα καταλαβαίνει ότι τα πράγματα δεν πάνε όπως υπολόγιζε
16 Μαΐου 2019 19:07
Filthy Rich trailer | Η Kim Cattrall γίνεται μία πλούσια κληρονόμος

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το επερχόμενο μοντέρνο δράμα-κωμωδία Filthy Rich του FOX, το οποίο εμπνέεται από αντίστοιχη σειρά που είχε παίξει στην Νέα Ζηλανδία ενώ καθήκοντα δημιουργού εν προκειμένω έχει αναλάβει ο Tate Taylor (The Girl on the Train, Get on Up, The Help).

Του cast εδώ ηγείται η σταρ του Sex and the City, Kim Cattrall (Tell Me a Story, Modus, The Ghost Writer). Πρόκειται για μία ανθολογία με κύριο θέμα της τον πλούτο, την δύναμη και την θρησκεία.

Όταν ο ‘Eugene Monreaux’ (Gerald McRaney), η πατριαρχική μορφή μίας εύπορης οικογένειας του Αμερικανικού Νότου σκοτωθεί σε αεροπορικό δυστύχημα, η σύζυγος (Cattrall) και τα παιδιά του εκπλήσσονται όταν μαθαίνουν πως είχε αποκτήσει τρεις απογόνους εκτός γάμου τους οποίους μάλιστα έχει συμπεριλάβει στην διαθήκη του. Οι νέοι κληρονόμοι κάνουν την εμφάνισή τους απειλώντας το όνομα και την φήμη του άκρως επιτυχημένου χριστιανικού τηλεοπτικού δικτύου που είχε ιδρύσει ο εκλιπών. Καθένας από όλους αυτούς τους συγγενείς θα κοιτάξει να διεκδικήσει μέχρις εσχάτων ό,τι πιστεύει πως του ανήκει και δεν θα πειστεί εύκολα να τα παρατήσει.

Το επιτελείο των ηθοποιών συμπληρώνουν επίσης οι: Aubrey Dollar, Corey Cott, Benjamin Levy Aguilar, Mark L. Young, Melia Kreiling, Steve Harris, David Denman και η Olivia Macklin.

Το  Filthy Rich αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο FOX τον Ιανουάριο του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: